Dudak Makyajı Daha dolgun dudaklar icin egzersiz

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)
K

keciii

Ziyaretçi
daha dolgun dudak istiyorsaniz günde iki üc defa 200 kez O M U diyin
sürekli yaptiginizda daha dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz özellikle üst dudak icin cok etkili,arkadasim dan ögrendim bunu... kizin dudaklari capit gibiydi :KK70: simdi cok güzel gercekten..

o m o edir bacimm öyle birsyy hic duymadim vede anlamadim wallahi aciklarsan cok memnun olurum simdikten tskler

kafamçokkarıştı valla OMU diyerek nasıl üst dudaklar dolgunlaşacakki allah vergisi dolgun dudaklar var birde botoxlu dudaklar var yada küçük makyaj hilelerine basvurarak dudakları daha dolgun gosterebiliriz ben milletim yanında sürekli OMU OMUUU OMUU dermişim kafayımı yedin derler allahtan benim dudaklarım dolgunda ihtiyacım yok ....

bu OMU YU BİRLEŞİK SÖYLÜYORUZ DİMİ AYRI AYRI HARFLERİ DİİL???

ben bunu yapsam dudaklarim botokslu gibi olur herhalde hahahahahaha

kulağa hoş geliyo denicem harf harf deil galiba OMU diye okuyoruz değilmi ?

ayri ayri soylenicekmis gibi geldi bana. harf harf soyleyince kaslari daha cok calistior. ikisini de deneyin isinize geleni yapinkaydirigubbakcemile5

mimik kırışığı gibi erkenden buruşmasın dudak çevremiz omulamaktan:KK70:

ben faydasını görüyorum yavaş yavaş deneyin derim :)

herhalde harfler ayrı ayrı söyleniyor,bildiğimiz dudak egzersizleri yani.abartılı Olar Ular ve Mler yapıyoruz.ama dudakları dolgunlaştırdığını duymamıştım.işe yarıyorsa ne mutlu,deneyelim :)

eee konuyu açan arkedeşşş nerdesinnn ayrı ayrımı sölicz bunu

Konuyu açan arkadaş nerde??Ayrı ayrı mı sölenio,birleşik miiii??????

Bence birlesik. birde kızlar 333 üde deneyin derim ben. buda birlesik:KK70:

ya bu omulamak üst dudak kısmını kırıştırabilir bence,tıpkı sigara içenlerde oldugu gibi,genede olumsuzluk yapmış olmiiiiimdeee....

X