tamam kazenciğim onu anladım da ben bugün neden oy kullanamadım yahhuu gıcık piss şeyler bileeHer kampanyada 1 oy hakkiniz bulunuyor....
tamam kazenciğim onu anladım da ben bugün neden oy kullanamadım yahhuu gıcık piss şeyler bileeklava: klava:
Dün kullanmısdım bugu bır oy hakkın var dedı bana :dilcikar:
Soyle bir aciklama yapayim yazi yollayanin Faceteki kimligi desifre olacak ! Lutfen bunude hesaba katin. Cunku bazi uyeler kim oldugumuz belli olacak mi demisti sayet yazi sahibi olursa belli olur katilimcida bulunamazda.
Bence katılmak isteyen burada kendini belirtsin.. Patron sen bu isimleri kaydet. Biz katılım sırasını bilmeyelim. zaten face de kadınlar klübünde katılanın ismini görürüz ama nickini bilmeyiz..
Umarım anlatabilmişimdirbilmiyorumkismile
ben de katılmak istiyorum kaydirigubbakcemile kazanırsam size ne alim patronEvet mantikli.... Tamam listeyi yapiyorum ben....
ismi bil ama nicki bilme aklinialirimsmile çok heyecanlı olur :dance: kime oy verdiğimizi bilmiyoruz maksat kkdan arkadaşımıza olsun :hooray:Bence katılmak isteyen burada kendini belirtsin.. Patron sen bu isimleri kaydet. Biz katılım sırasını bilmeyelim. zaten face de kadınlar klübünde katılanın ismini görürüz ama nickini bilmeyiz..
Umarım anlatabilmişimdirbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?