Daha büyük şok, hatta skandal....

ee ben dün verdim oyumu onlar silindiyse bugün neden veremiyorum yahuualsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

Her kampanyada 1 oy hakkiniz bulunuyor....

Eee,ne olacak şimdi?Hakkınızı gasp etmişler...Kullandık yine oy da yine aynı şeyi yaparlar...

Dün hata vermişti ama şimdi oy vermiş gözüküyorum. 78 destekçi diyor haydi bakalım.

Odulu 1 kez alabiliyormusuz yani ben sadece bunu alacagim....

Simdi yarin ki soruya bir kisi hazirlansin ona kazandiralim..... Kampanyanin bitmesine daha cok var tahminime gore 50-60 kisiye 3.000 TL' lik odul kazandirabiliriz.

Ben bir liste yapayim buradan sira ile katilim olsun.... Bu mesajimdan sonra kim bu kampanyaya katilmak istiyorsa buradan mesaj yazsin siraya boyle karar verelim....

Soyle bir aciklama yapayim yazi yollayanin Faceteki kimligi desifre olacak ! Lutfen bunude hesaba katin. Cunku bazi uyeler kim oldugumuz belli olacak mi demisti sayet yazi sahibi olursa belli olur katilimcida bulunamazda.

Soyle bir aciklama yapayim yazi yollayanin Faceteki kimligi desifre olacak ! Lutfen bunude hesaba katin. Cunku bazi uyeler kim oldugumuz belli olacak mi demisti sayet yazi sahibi olursa belli olur katilimcida bulunamazda.

Bence katılmak isteyen burada kendini belirtsin.. Patron sen bu isimleri kaydet. Biz katılım sırasını bilmeyelim. zaten face de kadınlar klübünde katılanın ismini görürüz ama nickini bilmeyiz..

Umarım anlatabilmişimdirbilmiyorumkismile

Evet mantikli.... Tamam listeyi yapiyorum ben....

Evet mantikli.... Tamam listeyi yapiyorum ben....
ben de katılmak istiyorum kaydirigubbakcemile kazanırsam size ne alim patron
katılırsak hangisine katılacağız
kadınları anlamak zor, olanına mı. Mutluluğun sırrına mı kaydirigubbakcemile2

ismi bil ama nicki bilme aklinialirimsmile çok heyecanlı olur :dance: kime oy verdiğimizi bilmiyoruz maksat kkdan arkadaşımıza olsun :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…