Daha büyük şok, hatta skandal....

bağlantı kurulamadı yeniden yüklemek için butona basın diye yazı çıkıp duruyoo :kızgın:

alsanaalsanasmile
O kadar oyumuzu yiyen Eti'yi esefle kınıyorum,bizim reklama ihtiyacımız yok çok şükür:1closedeyes:
Ama onların bize ihtiyacı var,biz Kadınız ve Tüketimde karar verenlerizşakkıdı
Ben tekrar oy verdim,72 destekçiyle 1. sıradayız,bezdiremeyecekler,1. biz olacağız:hooray::hooray:

Haydi Hanımlar cümle alem Kadınlar Kulübü neymiş görsün:teytey::teytey:

ETİ Browni
ETİ Browni

Deniz Güneş,
verilen linkleri tıklayıp videoyu seyrediyorsun,sonra altta Destekliyorum yazısı çıkıyor,ona basıyorsun,Eti Browni'nin düzenlediği yarışmaya katıldık KK olarak,Kazen sağolsuna.s
en çok destekçiyi toplayan ödülleri götürüyor:dance:
Face olanlar oradanda paylaşabiliyor,arkadaşlarınızdan destek isteyebilirsinizyerimseniben

bize de eti brwoni yollıcanızmı kazen bey? burdan bizim karımız nedir? :ecrin_bebek:

-önceki oylamadan haberim yok, olayın anlam ve ehemmiyetinden bihaberim. biri açıklayabilir mi?

bu arada oyunuzu yiyenlere daha da hit kazandırmak mantıksız bi hareket gibi göründü bana.
en azından şunu diyeyim de takip ediyolarsa görsün eti, etinin böyle oy yediğini gördükten sonra katiyyen ürünlerini almama kararı aldım. kaydirigubbakcemile

benim oyumu nıye kabul etmiyo hepsini izleyip destekliyorum tıkladım hala 72 oy gösteriyo kazen için.
hem biraz daha açıklasanız bu neyin nesi, ne olmuş?
(kafasında soru işareti olan bi smil varıdı bulamadım)
ha gördüm şimdik:uhm:
:smiley-cool:

Biraz beklersen aciliyor. Bu arada azla diziler bolumunu duzneleyip kategorilere ayirip bana bir dosya vermistin onu kaybettim malesef yeniden kategorilere ayirip verebilirmisin o bolumun uzerinden bir gecelim mi ?

tmm patron o dosya diğer rahmetlik pc de
tekrar hazırlarım
bn bayaaa bir bekledim eti browni sayfası için
açılmadı

Hep destek tam destek :lepi: :lepi:
Dün gece oy verdiğim yazı mı çıkarıldı yarışmadan acebe sempatiksalakcinni

Yav dünden beri oy vere vere bi hal oldum, 200 gr gitti benden heeesengözlerimebaksanab

destekleme konusundaki tutkunuza diyecek yok dedi bana mafoldumben
daha önce oy kullandığım için kabul etmedi
neyse sağlık olsun

Etiyi protesto ediyorum, ikinci oyumu kabul etmediği için alsanaalsanasmile , ama browniyi çok seviyorumopuyorumnanaktan

Ehtiyar birinci olunca browni gönderirsin dimi :2:

kazen cım verdım oyumuuu heheheh odulden banada bı tsort alıverr kk yazsın ustunde hahahah

aaa face ile baglanmadan desteklemıyomus bende kuzenımın facesınden destekledım

Kazen KK Kart sırasında adreslerimizi öğrenmiştin..
Artık browni de bizi de görürsün..boshayallersmile

Oy kullanan herkesi kazen editor yapcakmışş :lepi: :1ninca: :çokbeklersincevabınıalanüyesmilesi: sositososito

Vayy anasını sildiler demek :mymeka:
bizim gücümüzün farkında değiller demekki hala :jeyyar:Çok üzgünüm çoook
yeniden kullandım 1.sıradasın K.K tebrikleralkisalkisalkis

Back