Daha boşanmadan yavşayan tipler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.

Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.

Oha densizliğe bak. Okkalı bir küfür etseydin keşke.
erkeklerin bu densizliği halis mi ya... tam tokat manyağı yapmalık

Oha densizliğe bak. Okkalı bir küfür etseydin keşke.
erkeklerin bu densizliği halis mi ya... tam tokat manyağı yapmalık
Aynı okuldayız yüz yüze bakacağım diye şimdilik görmezden geliyorum ama haddini bilmezse mecburen bildireceğim.

İyi akşamlar kızlar;

Sinirden başlığı yanlış yazmışım. Boşanmadan yavşayan tipler diyecektim.
Sizdemi öğretmendiniz cimri bir kocanız vardı diye hatırlıyorum

Agzinin payini sertce verin. 3 cocuklu, henuz evliligi devam eden bir kadina bu kadar gevsekçe mesaj atan herifin akli belalti calisiyordur
Dilime bir sürü küfür hakaret geliyor ama şimdilik sakin durmak zorunda olduğumu düşünüyorum.

bu aralar böyle midesiz erkekler çok fazla sevgilisi olan eşi kocası olan insanlara yürüyen metres erkekler. benim de başıma geldi. bi arkadaşımın arkadaşı dümdüz bana hiçbir şey yokken sana ilgim var diye mesaj attı. evli arkadaşımın hikayelerine sürekli yanıt atan biri vardı. engelleyince de insanın midesini hala bulandırıyorlar özellikle yüzyüze bakmak zorundaysan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X