- 19 Ağustos 2017
- 341
- 137
- 53
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
-
AynenKocaniz asiri dengesiz, bir gun oyle bir gun boyle....sakin sakin boyle bir evliligie bir cocuk falan ddaha yapmayin. Gidecek yeriniz, paraniz olsaydi keske eminim ardiniza bakmadan kacardiniz. Allah yardimciniz olsun demeye geldim, soyle bir erkek hayatboyu cekilmez.
Mecbur kalıyor olabilir, birde birlikte olmadığı için şiddet görür büyük ihtimalle, ne kadar kötü gelse de bu yazdığım,bunu yaşayan tanıdığım biri vardı, kadın gündüz dayak yiyor gece esi istediği için birlikte oluyordu.Yani dovme var, sovme var sizin bu adamla ayni yataga girmeyi mideniz nasil aliyor??
Allaha büyük konuşma ve ayrıca kimseyi inandırmak için ekstra uğraşamam benim ne cektigimi allah biliyor lütfen emin olmadan böyle konuşmayın zira böyle şeyler yaşamanızı asla istemem sunuda söylemeden edemiycem belliki hiç qldatilmamissiniz çünkü bu duyguyu yatsaydınız böyle şeyler yazamazsınız umarım tecrübe etmezsiniz
Evet dalga geçiyorum rabbim sizin gibilere vicdan versin inanmıyorsan dalga geçtiğimi düşünüyorsan yorum yapmazsın olur biterSanki evde canı sıkılıyo dalga geçiyor gibi
Yorum yapmayın o zaman inanmıyorsanız zaten hayatım yeterince zor her şeyden biktim bide burda insanların bana yazdıklarına canım sıkılıyor bunların hepsini ben yaşıyorum eksiği var fazlası yok anlatamadığım o kadar çok şey var ki ben mecburum bir şeylere sadece burda belki benim düşünmediğim bir şeyi aklıma gelmeyen bir şeyi benden tecrübeli benden büyük insanlar söylerde bir yol bulurum diye yazıyorum insanları anlamak empati kurmak zor bir şey değil ama diline geldiği gibi konuşmak kırıcı olmak daha geliyor insanlara galibaartık gerçek olmadığınızı düşünüyorum ben de
hayır zaten gizlice hap kullanmaya başladım yakalanmadan devam edebilirsem yapamaz zaten yanı şöyle bir düşüncem var ki oğlum 5 yaşında zaten 2 yıl sonra her şeyi kendisi anlayacak zaten ve gözünün önünde olan şeyleri idrak edecek ve bir seuleri anlatmak kolaylasacak o zaman beni anlayacak neden gitmek istediğimi o zaman ikisinide alıp gidicemCanim burdki inanmayan yorumlari bosver..
Ben seni biliyorum.
Ama lutfen cocuk felan yapma hatta kendi ayaklarinin uzrnde durmaya calis.
Ama bu adamdan kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?