• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha birde 3. Çocuğu istiyormuş ortada evlilik varmış gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocaniz asiri dengesiz, bir gun oyle bir gun boyle....sakin sakin boyle bir evliligie bir cocuk falan ddaha yapmayin. Gidecek yeriniz, paraniz olsaydi keske eminim ardiniza bakmadan kacardiniz. Allah yardimciniz olsun demeye geldim, soyle bir erkek hayatboyu cekilmez.
Aynen

Çin takviminde cinsiyet hesabı var mı ve bundan anlayan bir erkek ilginc geldi ama oglu olacagini bilse Çin'e gitmeye razi demek ki, kötü bir evlilikmiş maalesef demek ki sizi eve kapayıp erkek cocuk verene kadar dogurtacak, gonlunuzu almak icin ona gore disari cikarmak da yeterli. Ne diyeyim kendinize dikkat edin, hayatinizi planlayin, akisa birakip istemediginiz bir adamla kalmayin, kalacaksaniz da kendi mutlulugunuzu asla gozardi etmeyin lutfen.

Yani dovme var, sovme var sizin bu adamla ayni yataga girmeyi mideniz nasil aliyor??
Mecbur kalıyor olabilir, birde birlikte olmadığı için şiddet görür büyük ihtimalle, ne kadar kötü gelse de bu yazdığım,bunu yaşayan tanıdığım biri vardı, kadın gündüz dayak yiyor gece esi istediği için birlikte oluyordu.

Aklini basina al da o cocuklari bu dengesizin yaninda buyutme. Annen baban ne kadar kotu olsa da seni doven, hakaret eden bi kocadan kotu olamazlar. Anne olarak onlari korumak, onlara mutlu ve huzurlu bir aile ortami saglamak zorundasin.

Allaha büyük konuşma ve ayrıca kimseyi inandırmak için ekstra uğraşamam benim ne cektigimi allah biliyor lütfen emin olmadan böyle konuşmayın zira böyle şeyler yaşamanızı asla istemem sunuda söylemeden edemiycem belliki hiç qldatilmamissiniz çünkü bu duyguyu yatsaydınız böyle şeyler yazamazsınız umarım tecrübe etmezsiniz

Kesin olarak yaşadığım bir aldatılma yok ama aldatılmış olduüumu düşündüren şeyler gördüm. Bu yüzden aldatılmış olduğumu düşünüyorum ve hep bunların acısını çekiyorum. Ayrıca bu olayda önemli olan senin değil, çocuklarının psikolojisi. Hem aldatan hem de döven bir baba var ortada. Dövme eylemi çocukların gözü önünde olan bir eylem. Bu çocuklar sağlıklı olabilir mi? O yüzden bu daha önemli. Babasını öldüren kız haberini görmedin mi, izlemedin mi? Babası annesine zarar vermesin diye babasını öldürmek zorunda kalıyor. Aynı şey senin de mi çocuklarının başına gelsin? Elinin altında en azından telefon var. Bir şekilde kendini ve öocuklarını kurtarabilirsin. Aöa sen bunu kullanarak yalnızca buraya yazıyorsun, kimse sana yardım edemez buradan, ancak fikir verebilir. Kendine yardım etmen için yapman gerekeni bildiğin halde buraya gelip dikkat çekici başlıklar açıyorsun üst üste. İşte bu inandırıcı gelmiyor. Madem gerçek, git kendini ve özellikle de çocuklarını kurtar. Bunu yapamam diyorsan bil ki en büyük kötülüğü çocuklarına yapıyorsun.

Ayrıca karşındaki insanın inançlı olduğu ön koşuluyla böyle Allaha büyük konuşma gibi laf etmen de hoş değil. Ben işe dini, Allah'ı mı karıştırmışım ki böyle laflar söylüyorsun?

artık gerçek olmadığınızı düşünüyorum ben de
Yorum yapmayın o zaman inanmıyorsanız zaten hayatım yeterince zor her şeyden biktim bide burda insanların bana yazdıklarına canım sıkılıyor bunların hepsini ben yaşıyorum eksiği var fazlası yok anlatamadığım o kadar çok şey var ki ben mecburum bir şeylere sadece burda belki benim düşünmediğim bir şeyi aklıma gelmeyen bir şeyi benden tecrübeli benden büyük insanlar söylerde bir yol bulurum diye yazıyorum insanları anlamak empati kurmak zor bir şey değil ama diline geldiği gibi konuşmak kırıcı olmak daha geliyor insanlara galiba

Konu sahibi burada istemediğin şekilde yorum yapanlara gayet güzel laf yetiştiriyorsun. Ben senin pısırık biri olduğunu düşünmüyorum. Belli ki birseylere mecbursun.

Ama o evden kurtulman ve calisman icin çocuklarının büyümesi gerekiyor. Şimdi 3.yü yaparsan hepten muhtac olursun. Bak kocan hem geçimsiz hem ahlaksız o ev cocuklar için de çok kötü. Lütfen bunları düşün önlemini al.

Canim burdki inanmayan yorumlari bosver..
Ben seni biliyorum.
Ama lutfen cocuk felan yapma hatta kendi ayaklarinin uzrnde durmaya calis.
Ama bu adamdan kurtul

Canim burdki inanmayan yorumlari bosver..
Ben seni biliyorum.
Ama lutfen cocuk felan yapma hatta kendi ayaklarinin uzrnde durmaya calis.
Ama bu adamdan kurtul
hayır zaten gizlice hap kullanmaya başladım yakalanmadan devam edebilirsem yapamaz zaten yanı şöyle bir düşüncem var ki oğlum 5 yaşında zaten 2 yıl sonra her şeyi kendisi anlayacak zaten ve gözünün önünde olan şeyleri idrak edecek ve bir seuleri anlatmak kolaylasacak o zaman beni anlayacak neden gitmek istediğimi o zaman ikisinide alıp gidicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back