• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha birde 3. Çocuğu istiyormuş ortada evlilik varmış gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Iki cocuk annesi222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
341
137
53
Ya dünkü actigim konuyu bilenler dün eşim akşam üzeri aradı çocukları hazırla bir yere gidelim dedi ben hala konuşmuyorum çocuklarda bende öyle sevindik ki dışarıyı göreceğimiz için beni görseniz zaten içimde kelebekler uçtu nefes alacağım diye kendisiyle tek kelime etmedim biraz dolaşıp çocuklara yemek yedirip geldik eve afedersiniz çok özür diliyorum sen ne zaman hasta olacaksın dedi neden dedim şöyle dedi bugün oldum hatta su an çok kötüyüm farkındaysan dedim neymiş bu aydan sonra çocuk yaparsak çin takvimine göre oğlumuz olurmuş şok oldum 1 gün önce git istemiyorum diyen bir gün sonra çocuk istiyor benden sanki hepimiz çok normaliz hazirdaki 2 çocuğu düzgün yetiştirdik 3. Kaldı asla istemiyorum haberi olmadan doğum kontrol hapı aldım gizlice kullanıcam ama ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum bu ne tutarsızlık ben nasıl bosanirim nasıl kurtulurum diye düşünürken o çocuk istiyor of allah'ım...

Ya dünkü actigim konuyu bilenler dün eşim akşam üzeri aradı çocukları hazırla bir yere gidelim dedi ben hala konuşmuyorum çocuklarda bende öyle sevindik ki dışarıyı göreceğimiz için beni görseniz zaten içimde kelebekler uçtu nefes alacağım diye kendisiyle tek kelime etmedim biraz dolaşıp çocuklara yemek yedirip geldik eve afedersiniz çok özür diliyorum sen ne zaman hasta olacaksın dedi neden dedim şöyle dedi bugün oldum hatta su an çok kötüyüm farkındaysan dedim neymiş bu aydan sonra çocuk yaparsak çin takvimine göre oğlumuz olurmuş şok oldum 1 gün önce git istemiyorum diyen bir gün sonra çocuk istiyor benden sanki hepimiz çok normaliz hazirdaki 2 çocuğu düzgün yetiştirdik 3. Kaldı asla istemiyorum haberi olmadan doğum kontrol hapı aldım gizlice kullanıcam ama ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum bu ne tutarsızlık ben nasıl bosanirim nasıl kurtulurum diye düşünürken o çocuk istiyor of allah'ım...
Tipik sevmeyi bilmeyen erkek modeli tutarsız

Ben senin yazdıklarının gerçek olduğunu düşünmüyorum. Önceki konunda inanmıştım ama bu konuyu da yazınca hiç inandırıcı gelmedi. Bence dikkat çekmeye çalışıyorsun. Eğer tüm bunlar gerçek olsaydı zaten en başından senin canını yakan adamın seni aldatması değil, dövmesi olurdu. (aldatılmak çok çok çok kötü biliyorum ama bu olay içinde şiddet daha kötü.) ayrıca o adam baba olamaz ama sen de iyi bir anne olamazsın. Hiiiiç kusura bakma. Eğer anlattıkların doğruysa gerçekler bunlar. Çocuk doğurduysan aldığın sorumluluğun farkına varman gerekiyor. Artık önceliğin de çocukların. Kocadır, şudur, budur değil. İşte bu yüzden hiç inandırıcı gelmiyorsun.

Ben senin yazdıklarının gerçek olduğunu düşünmüyorum. Önceki konunda inanmıştım ama bu konuyu da yazınca hiç inandırıcı gelmedi. Bence dikkat çekmeye çalışıyorsun. Eğer tüm bunlar gerçek olsaydı zaten en başından senin canını yakan adamın seni aldatması değil, dövmesi olurdu. (aldatılmak çok çok çok kötü biliyorum ama bu olay içinde şiddet daha kötü.) ayrıca o adam baba olamaz ama sen de iyi bir anne olamazsın. Hiiiiç kusura bakma. Eğer anlattıkların doğruysa gerçekler bunlar. Çocuk doğurduysan aldığın sorumluluğun farkına varman gerekiyor. Artık önceliğin de çocukların. Kocadır, şudur, budur değil. İşte bu yüzden hiç inandırıcı gelmiyorsun.
Sanki evde canı sıkılıyo dalga geçiyor gibi

Önceki konunuzu okudum ve anlamaya çalışıyorum çok karışık yazmışsınız ama ortaya şiddet var, aldatma var, tehdit hakaret var, var oğlu var ama siz hala berabersiniz.

Üstelik gizlice korunmayı düşündüğünüze göre birlikte de oluyorsunuz.

Ailemin evinde annemle kavga ettik barınamadım demişsiniz de buradaki hayat çok mu daha kolay. Koşa koşa gidin ailenizin evine, babanız bir şekilde arkanızdaymış anneniz istediğini yapsın bu adamdan kötü olamaz.

Orası sizin annenizin babanızın evi gerekirse yüzsüzlük yapın kalın. Hayatınızın hiç mi kıymeti yok?

Allaha büyük konuşma ve ayrıca kimseyi inandırmak için ekstra uğraşamam benim ne cektigimi allah biliyor lütfen emin olmadan böyle konuşmayın zira böyle şeyler yaşamanızı asla istemem sunuda söylemeden edemiycem belliki hiç qldatilmamissiniz çünkü bu duyguyu yatsaydınız böyle şeyler yazamazsınız umarım tecrübe etmezsiniz

Diğer çocuklarınız kız mı? Erkek olunca başı göğe erecek herhalde.. O evde durmanız bile çok yanlış ama mutlaka korunun bir çocuğun daha öyle bir babası olmasın diye elinizden geleni yapın en azından.
Aynen hap aldım bugün ona başlayacağım 1 kızım birde oğlum var oğlu yok değil yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back