How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Daha az uyumaya alismak

Yaparım çocuğunuz varsa bu soruya üzülürüm ama yoksa olunca anlarsınız ki ben hem doğum da hem lohusalikta çok zorlanmış pekte anaç olmayan ve gelecek kaygısı taşıyan Bi insanım. Ona rağmen kesinlikle yaparım en şikayet edilen durum bile anneler bilir ki bal börek🙂
Hayır çocuğum yok evliyim çocuk konusunda ikilemdeyim o yüzden sordum.

3 yaş ve 7 aylık 2 bebekle kendime ayirdigim en güzel vakit uyku oluyor. Büyük 10bucuk 11 arası uyuyor. O saatten sonra okuduğum kitabı da anlamıyorum izlediğim filmi de. Zaten ben daha derin uykuya gecemeden küçük emmek için kalkıyor. Evi de öncesinde topluyorum. Yada bırakıp yatıyorum valla. Mutfağı hep toplu tutuyorum ama. Sabah ilk iş makineyi boşaltıyorum. Sonra kirlenen ne varsa biriktirmeden makineye atıyorum. Herşeyden vazgeçebilirim ama uykuya daha az zaman ayırmanın düşüncesi bile başımı ağrıtıyor 😂
ev işlerini bebek uyanıkken halledersiniz o uyuyunca size vakit kalır. Sizde uyuyabilirsiniz.

3 yaş ve 7 aylık 2 bebekle kendime ayirdigim en güzel vakit uyku oluyor. Büyük 10bucuk 11 arası uyuyor. O saatten sonra okuduğum kitabı da anlamıyorum izlediğim filmi de. Zaten ben daha derin uykuya gecemeden küçük emmek için kalkıyor. Evi de öncesinde topluyorum. Yada bırakıp yatıyorum valla. Mutfağı hep toplu tutuyorum ama. Sabah ilk iş makineyi boşaltıyorum. Sonra kirlenen ne varsa biriktirmeden makineye atıyorum. Herşeyden vazgeçebilirim ama uykuya daha az zaman ayırmanın düşüncesi bile başımı ağrıtıyor 😂
ev işlerini bebek uyanıkken halledersiniz o uyuyunca size vakit kalır. Sizde uyuyabilirsiniz.
Uyku benim için o kadar önemli olmadı hiçbir zaman yani biseylerden taviz vereceksem uyku olabilir. Hatta hicbisey yapmadan uyuduğum zamanları boşa geçmiş olarak düşünüyorum. Bebeğim ilk doğduğunda hep içimden keşke annelerin iki sene uykuya ihtiya i olmasa diye geçirmiştim. En geç yattığım zaman bile 9 da mutlaka uyanırım. Ama okunmamış kitaplarım arada film dizi izlemek falan beni uykudan daha çok motive ediyo iyi hissettiriyor. Fizyolojik olarak sıkıntı yaşamasam hiç uyumam heralde.

Hayır çocuğum yok evliyim çocuk konusunda ikilemdeyim o yüzden sordum.
Şunu söyleyebilirim hiçbir zaman tam emin ve hazır olunmuyo. Çok zorlaniyosun hatta ilk doğduğunda hafiften Bi pişman bile olunabiliyor. Ama kendine ve bebeğine zaman tanıyıp alistiktan sonra çok daha kolay ve zevkli bilmiyorjm bebeğim bana çok şey kattı daha sakin sabırlı olgun olduğumu hissediyorum. Çok mükemmel herseyini feda edecek saçını süpürge edecek Bi anne degilim ama saçlarımı tarayıp kızımla mutlu olacak oyun oynayıp dans edecek Bi anne olmaya çalışıyorum. Çok eğleniyoruz aramızdaki bağı elle tutulacak kadar nerdeyse hissedebiliyorum ve kendim de zateb öğretmen oldugum için kendi bebeğime öğrettiğim şeyler beni mutlu ediyo gösterdiğim Bi hareketi bile kendisi yaptığında başardığında tatmin oluyorum. Hayatta bu tecrübeyi yaşamak için biraz uykusuz kalıp bazı şeylerden fedakarlık etmek bence zor değil değer.

Uyku benim için o kadar önemli olmadı hiçbir zaman yani biseylerden taviz vereceksem uyku olabilir. Hatta hicbisey yapmadan uyuduğum zamanları boşa geçmiş olarak düşünüyorum. Bebeğim ilk doğduğunda hep içimden keşke annelerin iki sene uykuya ihtiya i olmasa diye geçirmiştim. En geç yattığım zaman bile 9 da mutlaka uyanırım. Ama okunmamış kitaplarım arada film dizi izlemek falan beni uykudan daha çok motive ediyo iyi hissettiriyor. Fizyolojik olarak sıkıntı yaşamasam hiç uyumam heralde.
Uykudan taviz verebilenlere hep imrendim ama benim uykusuzluğa hiç dayanıklılığım yok maalesef. Uykusuz kaldım mi kendime bile tahammül edemiyorum 😂 bebeklerim de gece uyurlar ama 10-15 dakikalik beslenme için bölünen uykularım bile beni perişan ediyor. Gündüz biraz dinlenebilirseniz, gece geç yatmaya daha çabuk alisabilirsiniz diye düşünüyorum 😊

Fırsat bulursam hemen uyurum hiç affetmem. Yemişim flimi kitabi :KK49:

Bazen dayanamayacak gibi oluyorum . Eşimde oturmak sohbet etmek ister . . Maalesef tartışma çıkarır çocukları babaya kitler çeker kapiyi uyurum. :skandal:
Uykusuzluk beni çok perişan ediyor yahu.

Cocuk biraz büyüyünce zaten kalınan yerden devam yaparsn istediğini.

Ben çocukla iş yapıyorum cocuk uyurken de fırsatım varsa uyuyorum. Ki genelde fırsatım olmuyor maalesef. Genelde uyuduktan sonra da işlerimi yapmaya devam ediyorum.. :KK57:
Dünyanın en güzel zevki ne deseler uyku ve yemek yemek derim . Ama diyette ve uykusuzum.:KK57:
Ben anı yasamanin önemine inanıyorum. Sanki simdi yapmazsam ilerde de yapamam gibi. Biraz büyüsün de şunu bunu yaparım diye düşünmek beklemek bence. Nereye kadar. Kendimi mutlu edemeyecekmiyim. Bu şekilde beklersem bebeğime de daha iyi odaklanamam sanki.

Uykudan taviz verebilenlere hep imrendim ama benim uykusuzluğa hiç dayanıklılığım yok maalesef. Uykusuz kaldım mi kendime bile tahammül edemiyorum 😂 bebeklerim de gece uyurlar ama 10-15 dakikalik beslenme için bölünen uykularım bile beni perişan ediyor. Gündüz biraz dinlenebilirseniz, gece geç yatmaya daha çabuk alisabilirsiniz diye düşünüyorum 😊
Ya bende hep gece insanı olmuşumdur. Gece takılmak bana daha güzel geliyo yalnızlığı da seviyorum. Bakalim inşallah alisabilirim.

oğlum.19 aylık gece 3 gibi uyuyorum tabi ful meme de sabah en geç 8 bazen 9 da uyanır öğlen uyuduğunda da 1 saat onunla birlikte uyuyorum gece bazen çok daha geç yattığım olur hiç öyle sersem sersem dolasmam

oğlum.19 aylık gece 3 gibi uyuyorum tabi ful meme de sabah en geç 8 bazen 9 da uyanır öğlen uyuduğunda da 1 saat onunla birlikte uyuyorum gece bazen çok daha geç yattığım olur hiç öyle sersem sersem dolasmam
Gun içinde bende sersem olmuyorum ama sabah resmen zombi gibiyim mesela dün gece 2 de yattım 8 de kalktım iyim şu an ama sabahki halimi gören korkabilirdi.

Siz neden.gec uyuyosunuz çocuk için mi kendinize mi zaman ayiriyosunuz benimmgibi?

Back