- 11 Mart 2013
- 33.227
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.184
- 798
- 32
- Doğa Severler Kulübü
- Evet üye olmak istiyorum
- Konu Sahibi Khalesinil
-
Herkese günaydınsaat biraz ilerlesin diye bekliyoruz ev sahibimizi arayacağız bakalım ne rakam verecek . Geçen sene bu zamanlar ev arıyorduk zor bir durumdaydık . Bu arada biz doğuda bi ilçede görev yapıyoruz geçen sene geldik . Ev burada çok büyük bir problem . Çok zor şekilde bu eşi bulduk gece gündüz 2 ay ev aramıştık sokakta insanları durdurduk kapıları çaldık vs . Neyse evi bulduk içinden birisi çıkıp bize devretti ama o zaman buranın kira 5000 civarıyken evi 2500 e verdi ev sahibi . Nedenini anlayamamıştık ta ki eve girene kadar ahır bile olsa daha iyi olacağı için bu evi bize ucuza vermişler . Bizde 2 ay tadilat yaptık kendi başımıza evde kapılar dolaplar mutfak tezgahı boyandık 5 er kat . Duşa kabin yaptırdık derzleri sıfırdan yaptık. Girişe ayakkabılarımız için dolap aldık mecbur balkona küçük kiler dolabı evi boyatttık yerler o kadar kirliydi ki tüm evi ben elimden telle 3 tur kazıdım evde temizlikçi çalıştırdık 2 gün ama oda ben burada yoktum diye dolandırdı bizi . Neyse derken evi adam ettik çok şükür ki geçenlerde ev sahibimizi aradık kira arttırımı için daha erken rahat olun konuşuruz sizi üzmeyeceğim kendim de üzülmem dedi . Bakalım ne isteyecek . Önce kirayı yollayayım da ona göre ödemeleri yapacağım . Öğleden sonra da alışveriş yapacağım .
Evet bende sevmiyorum belki o işlemi yaptırmayacaksın fiyat fazla geliyor dimi ? Evden çıksak kesinlikle şuan sokaktayız ve bir daha asla ev bulamayacağımız için zaten şuan kiranın bedelinin bizim için bir önemi yokGenel konuşayım. Ben bir şeyden fiyat alırken fiyatı hallederiz gibi genel konuşanlardan hoşlanmıyorum. Net bişey söyle ben de ona göre bileyim. Ben de bi yerde botoks yaptırıyorum ara ara. Her seferinde fiyatı hallederiz diyor. İşlemden sonra söylüyor fiyatı. Baştan söylesene
AAaa neden ? Sıkıntılı bir bölge miEvet bende sevmiyorum belki o işlemi yaptırmayacaksın fiyat fazla geliyor dimi ? Evden çıksak kesinlikle şuan sokaktayız ve bir daha asla ev bulamayacağımız için zaten şuan kiranın bedelinin bizim için bir önemi yok
Evet sıkıntılı bir yerdeyiz oldukça da küçük zaten . Ev yok bize lojman yok o yüzden . Ev sahibiyle anlaştık kanunu zam oranındaAAaa neden ? Sıkıntılı bir bölge mi
4000Kaç oldu kiranız
Buyrun sizde katılın aramızaSelamlar. Ev ekonomisi ilgi alanimdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?