mrb aslında benmkı dert değil belki ama..üniversitede küçük bir şehrin küçük ilçesindeyim ve imkanlarım çook az.1.dönem burdan hemen gitmeyi istedğm için kendimi derslerime vermştm ama olmadı..2.dönem başlar başlamaz ilk iş olarak sosyal olmak ve boş zamanı değerlndrmk adına ehliyet kursuna kaydoldum bursuma güvenerek.ama bursumun az verileceğni öğrendiğmde maalesef bunu şimdilik ertelemek zorunda kaldım..
daha sonra en büyük hayalim olan foklore kaydolmak istedim.. binbir çeşit sorundan dolayı kurs bu sene açılamyckms ve ben yine öylece kaldım..en son iki kursa daha kaydolmk istedim ne hikmetse birinin saatleri uymadı diğeri ise dolduğu için alınmadım..ve ben 3 gün hatta 4 günümü boş boş kendime hiç birşey katmadan geçirmeye başladım..
yani sorun bendemi ne istesem hep bi terslik çktı..
şimdi bn ne yapabilirim.daha sosyal ve aktif olabilmek için???fikir bekliyorum
daha sonra en büyük hayalim olan foklore kaydolmak istedim.. binbir çeşit sorundan dolayı kurs bu sene açılamyckms ve ben yine öylece kaldım..en son iki kursa daha kaydolmk istedim ne hikmetse birinin saatleri uymadı diğeri ise dolduğu için alınmadım..ve ben 3 gün hatta 4 günümü boş boş kendime hiç birşey katmadan geçirmeye başladım..
yani sorun bendemi ne istesem hep bi terslik çktı..
şimdi bn ne yapabilirim.daha sosyal ve aktif olabilmek için???fikir bekliyorum