Daha 4 Haftalk Minik bi noktack :)

filiz_onur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
507
5
41
kim derdi o kadarcık bi noktayı görünce sevineceğimizi... bu bizim ilk bebeğimiz. :ecrin_bebek:Bebeğim seni şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz :) Allah olmayan herkese nasip etsin, tüm anne adaylarına sorunsuz bi hamilelik ve doğum diliyorum...

Güzel duana yürekten bir aminnn diyorum canım. Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kavuştursun meleğine. Darısı tez zamanda başımıza inşallah (amin).

merhaba filiz onur bende kutlarım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.Darısı biz olmayanlara.amin......:emir_bebek:

Gozun aydin canim belki benimkide 4 haftaliktir allahim Ins tamamina erdirsin ve bebeklerimizi saglikla dogurmayi nasip etsin ins...Amin

ne mutlu sana tatlım RABBİM sağlıkla kucaklamayı nasib etsin....babayıda senide tebrik ederim..

arkadaşlar hepinize tüm iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Daha 2 gündür biliyorum bebeğimi. Ama sanki şimdiden tüm dünya değişmeye başladı. Nasıl bi olgunluk geldi üstüme ben bile şaşırıyorum. 26 yaşında olmama rağmen ilkkez bu kadar farklı hissediyorum. Daha neler yaşıycaz kimbilir... :)

arkadaşlar hepinize tüm iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Daha 2 gündür biliyorum bebeğimi. Ama sanki şimdiden tüm dünya değişmeye başladı. Nasıl bi olgunluk geldi üstüme ben bile şaşırıyorum. 26 yaşında olmama rağmen ilkkez bu kadar farklı hissediyorum. Daha neler yaşıycaz kimbilir... :)

tabiki canım benim
kalp atışlarını dinlemeye gittiğinde çıkarken ağzın kulaklarında olacak
saf saf etrafa bakacaksın
bebeiş büyüdükçe hareketleri ve tekmeleri başlayacak
oooo daha neler neler anlatınca olmuyormuş gerçekten
insanın kendisi yaşaması gerekiyormuş böyle şeyleri
inş sağlıcakla kucağına alırsın bebğini:emir_bebek:

Canım benim,allahım o noktacığı sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin
bizim noktacı,doğdu,
kocaman adam oldu
şimdi 11 aylık kuzuların kuzusu
eşimle dün konuşuyoruz bu elma çekirdeği ne zaman bu hale geldi die
allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın
bizlerede acılarını göstermesin

kim derdi o kadarcık bi noktayı görünce sevineceğimizi... bu bizim ilk bebeğimiz. :ecrin_bebek:Bebeğim seni şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz :) Allah olmayan herkese nasip etsin, tüm anne adaylarına sorunsuz bi hamilelik ve doğum diliyorum...
cnm tebrik ederim seni allah hayırlısıyla tamamını erdirsin inşallah.bende hamileyim tahminimce 4-5 haftalık 6 gün önce doktora gittim karnımdan baktı göremedi çok küçüktür dedi.senin muaneni vajinadanmı baktı yoksa üsttenmi.

Bende yeni hamileyim 11 haftalık her şey gönlünüzce olsun mutlu ve sağlıklı uzun ömürler dilerim size......

slm kızlar bende dün öğrendim sanırım benimkide 4 haftalık testte çıktı allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin darısı olmayanların başına aminnnn

ANG€L;5568497 .!.:
cnm tebrik ederim seni allah hayırlısıyla tamamını erdirsin inşallah.bende hamileyim tahminimce 4-5 haftalık 6 gün önce doktora gittim karnımdan baktı göremedi çok küçüktür dedi.senin muaneni vajinadanmı baktı yoksa üsttenmi.

Benimde karnımdan baktı ama sadece 4 haftalık olduğu için göremedi ve vajinadan baktı. En başta çok korktum canım acır diye ama hiç bişey olmadı. Ancak o zaman gördük bizim miniği :) Ama doktor birde sol tarafta küçük bi kist var ama bu 3 aya kadar görülebiliyo dedi, ben çok sordum kötü bişeymi bi zarar verir mi die ama sorun olcak bişi diil dedi. Ama hala endişeliyim...

Benimde karnımdan baktı ama sadece 4 haftalık olduğu için göremedi ve vajinadan baktı. En başta çok korktum canım acır diye ama hiç bişey olmadı. Ancak o zaman gördük bizim miniği :) Ama doktor birde sol tarafta küçük bi kist var ama bu 3 aya kadar görülebiliyo dedi, ben çok sordum kötü bişeymi bi zarar verir mi die ama sorun olcak bişi diil dedi. Ama hala endişeliyim...
evet cnm bazı doktorlar vajinadan bakıyor bazıları bakmıyor.bende yarın sabah gidicem.inşallah bu sefer görürüz.kist inde bi zararı olcağını sanmıyorum çünkü her ay adet zamanında olurmuş kadınlarda.kocaman kistleriyle hamile kalıp sağlıklı bi şekilde doğum yapanlar var.hiç endişelenme için rahat olsun.Allah kısmet ederse seninle aynı zamanlarda doğum yapcaz.inşallah sorunsuz bir 8 ay geçiririz.kaydirigubbakcemile5:nazar:

X