Dökülür canim dert etme herseyin bi çözümü var artık. Allah dermansiz dert vermesin. Başka doktorada görün istersenherşey çok garip geliyor bana ama canımı çok sıkıyor hiç gördünüz mü çevrenizde yüzünde tüy çıkıpta dökülen ?
ÇOK İYİSİN CANIM BENİM AMA DÖKÜLÜRMÜ DÖKÜLMEZMİ KORKUSU ÇOK TÜY ŞEKLİNDE İŞTE AMA BOYNUMDA YÜZÜMDEDökülür canim dert etme herseyin bi çözümü var artık. Allah dermansiz dert vermesin. Başka doktorada görün istersen
EPİLASYON KESİN ÇÖZÜM DEĞİL OLSA BUKADAR DERT ETMEM ZATEN HERKES DAHA KÖTÜ OLUYOR DİYOR GİDEN ARKADAŞLARIM VAR. YA ŞU 3 AY ÖNCESİNE KADAR YOKTU HİÇ BİRDEN OLDU TEK DERDİM DÖKÜLÜR MÜ DÖKÜLMEZMİ VE BİLMEK İSTEDİĞİM VARMI BÖYLE Bİ DURUMU OLUP SONRADAN DÖKÜLEN DOKTOR İLAÇTA VERMEDİ BİŞEY KULLANMANA GEREK YOK DEDİ
insanın canını çok sıkıyor ama annem belli bile olmuyor diyor ama ben gayette görüyorum yani ve evlenmek dahi istemiyorum ilerde hayal bile kuramıyorum o derece
ÇOK İYİSİN CANIM BENİM AMA DÖKÜLÜRMÜ DÖKÜLMEZMİ KORKUSU ÇOK TÜY ŞEKLİNDE İŞTE AMA BOYNUMDA YÜZÜMDE
çünkü bu yaşıma kadar yoktu biraz daha beklemeliyim 6 ay kadar 8 ay kadar dökülmedi demem bekledim derim belkide alışırım ozamana kadar ALLAHA hep dua ediyorum ya geçsin diye bilmiyorumDökülür büyük ihtimal değilse de çaresi vardır.. Emin ol
Allah razi olsun canim kendine sıkıntı yapmaa dökülürrr dökülmezsede bi caresi bulunur Allahin izniyle.. dedigim gibi ama bi başka doktorada görün iyice anlat derdini..ÇOK İYİSİN CANIM BENİM AMA DÖKÜLÜRMÜ DÖKÜLMEZMİ KORKUSU ÇOK TÜY ŞEKLİNDE İŞTE AMA BOYNUMDA YÜZÜMDE
başka doktora gidemem çalışıyorum çünkü ama aile hekimimde bi sorun yok tahlillerde diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?