• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAHA 19 YAŞIMDA HAYATA KÜSTÜM DÜZELMEZ DURUMDAYIM..

efoo1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
16
1
1
27
19 YAŞIMA YENİ GİRDİM VE HAYATIMIN EN İĞRENÇ YAŞI ÇOKKK KÖTÜYÜM BENİMLE KONUŞUN..

anlatıyım derdimi sana. bundan 3 ay önce birden yüzümde tüyler belirmeye başladı ve çoğaldı bende doktora gittim ve bugün sonuçlarımı aldım herşey gayet normal doktor ilaçta vermedi dökülür belki dedi sizce dökülürmü ?

Doktor öyle rahat söylediyse kesin dökülür sen canını sıkma canım, belli aralıklarla başka doktorlara da görünmekte fayda var ama rahatla.

bilmiyorum ya dökülmezse doktor net bişey demedi tabiki ama herşey hormonlar falan gayet normal dedi :(

herşey çok garip geliyor bana ama canımı çok sıkıyor hiç gördünüz mü çevrenizde yüzünde tüy çıkıpta dökülen ?

herşey çok garip geliyor bana ama canımı çok sıkıyor hiç gördünüz mü çevrenizde yüzünde tüy çıkıpta dökülen ?
Dökülür canim dert etme herseyin bi çözümü var artık. Allah dermansiz dert vermesin. Başka doktorada görün istersen

Tek derdin tüy olsun yahu.
İnsanlar nelerle uğraşıyor olmadı epilasyon var. Neden bu kadar sıkıyorsun canını.

EPİLASYON KESİN ÇÖZÜM DEĞİL OLSA BUKADAR DERT ETMEM ZATEN HERKES DAHA KÖTÜ OLUYOR DİYOR GİDEN ARKADAŞLARIM VAR. YA ŞU 3 AY ÖNCESİNE KADAR YOKTU HİÇ BİRDEN OLDU TEK DERDİM DÖKÜLÜR MÜ DÖKÜLMEZMİ VE BİLMEK İSTEDİĞİM VARMI BÖYLE Bİ DURUMU OLUP SONRADAN DÖKÜLEN DOKTOR İLAÇTA VERMEDİ BİŞEY KULLANMANA GEREK YOK DEDİ

Dökülür canim dert etme herseyin bi çözümü var artık. Allah dermansiz dert vermesin. Başka doktorada görün istersen
ÇOK İYİSİN CANIM BENİM AMA DÖKÜLÜRMÜ DÖKÜLMEZMİ KORKUSU ÇOK TÜY ŞEKLİNDE İŞTE AMA BOYNUMDA YÜZÜMDE :(

EPİLASYON KESİN ÇÖZÜM DEĞİL OLSA BUKADAR DERT ETMEM ZATEN HERKES DAHA KÖTÜ OLUYOR DİYOR GİDEN ARKADAŞLARIM VAR. YA ŞU 3 AY ÖNCESİNE KADAR YOKTU HİÇ BİRDEN OLDU TEK DERDİM DÖKÜLÜR MÜ DÖKÜLMEZMİ VE BİLMEK İSTEDİĞİM VARMI BÖYLE Bİ DURUMU OLUP SONRADAN DÖKÜLEN DOKTOR İLAÇTA VERMEDİ BİŞEY KULLANMANA GEREK YOK DEDİ

Bende de var ve aldıkça çoğaldı.
Dert etme dökülür inşallah.

insanın canını çok sıkıyor ama annem belli bile olmuyor diyor ama ben gayette görüyorum yani ve evlenmek dahi istemiyorum ilerde hayal bile kuramıyorum o derece

SONRADAN DÖKÜLMESİ OLAN OLSA AZDAHA UMUDUMM OLUCAK .. MESELA HAMİLELERDE ÇIKARMIŞ AMA HAMİLELİK BİTİMİNDEN SONRA 6 AY İÇİNDE HEMEN DÖKÜLÜRMÜŞ BENDEDE ÖYLE OLURMU DİYORUM MALUM ÖNÜMÜZ YAZ GÜNEŞ DEĞİP TERLEDİKÇE DÖKÜLÜR HERALDE DİYORUM AMAAAA KANDIRIYORMUYUM KENDİMİ ??

insanın canını çok sıkıyor ama annem belli bile olmuyor diyor ama ben gayette görüyorum yani ve evlenmek dahi istemiyorum ilerde hayal bile kuramıyorum o derece

Sende benim gibi bayağı takıntılısın anlaşılan. Ama inan kıldan tüyden daha çok önemli şeyler var bu hayatta. Sana abla tavsiyesi böyle küçük ve düzeltilebilecek şeyleri kafana takmamaya büyütmemeye çalış sonra daha zor imtihanlarla savaşmak zorunda kalırsın benim gibi ...

Dökülür büyük ihtimal değilse de çaresi vardır.. Emin ol
çünkü bu yaşıma kadar yoktu biraz daha beklemeliyim 6 ay kadar 8 ay kadar dökülmedi demem bekledim derim belkide alışırım ozamana kadar ALLAHA hep dua ediyorum ya geçsin diye bilmiyorum :(

ÇOK İYİSİN CANIM BENİM AMA DÖKÜLÜRMÜ DÖKÜLMEZMİ KORKUSU ÇOK TÜY ŞEKLİNDE İŞTE AMA BOYNUMDA YÜZÜMDE :KK43:
Allah razi olsun canim kendine sıkıntı yapmaa dökülürrr dökülmezsede bi caresi bulunur Allahin izniyle.. dedigim gibi ama bi başka doktorada görün iyice anlat derdini..

başka doktora gidemem çalışıyorum çünkü ama aile hekimimde bi sorun yok tahlillerde diyordu

başka doktora gidemem çalışıyorum çünkü ama aile hekimimde bi sorun yok tahlillerde diyordu

Canım hallettin mi sorununu bilmiyorum ama kadın doğuma görünmelisin bende de öyleydi hatta yüzüne şükret benim göğüs aram ve göğüsümde kıl doluydu.Polistik over olabilirsin ilaçlar sayesinde altı ayda dökülüyor onu bekleyemem dersen ilaçlara başladıktan sonra yüz için iğneli epilasyona gitmelisin.Bu kadar dert etme her şeyin çözümü var :)

Back