Çatlaklar daha 18 olmadan hayata ve bedenime küstüm...lütfen yardımcı olun...

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

nazlicisil92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
1
0
86
Muğla
merhaba ben yeni üye oldum. bu ay 18 yaşıma gireceğim.fakat daha bu yaşta bacaklarım çatlaklarla dolu:çok üzgünüm:...turistik bir beldede yaşıyorum, yazın hava sıcaklığı 45-50yi bulabiliyor ama ben şort veya etek giyemiyorum.son 2-3 senedir tüm sezonda 4-5 kere denize gidiyorum(çünkü bacaklarımın görüntüsünden hoşnut değilim).ben pcos(polikistik over sendromu) hastasıyım ve bu nedenle devamlı olarak doğum kontrol ve hormon ilaçları kullanıyorum.bu ilaçlar kilo almama neden alıyor.bünyem kilo alıp vermeye çok yatkın.bir ayda 8 kilo alıp bir sonraki ay verebiliyorum.bu nedenle çok fazla çatlak oluşuyor. bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum ve spor yapmaya fırsatta bulamıyorum...bu çatlaklardan nasıl kurtulacağım konusunda bir tavsiyede bulunursanız memnun olurum... senağlama

Canim Allah dermansiz dert vermesin.herseyin bir cagresi var..oyle hayata ve bedenime kustum falanda deme.ne insanlar var ne buyuk dertlerle ,saglik problemleriyle ugrasan...seni cok iyi anliyorum tatlim.ama uzulme.bir kac ay daha sık disini sınavlarına yogunlas bunları dusunmemeye calıs.sınavlardan sonra spora baslarsın tekrar.ayyrıca catlakların lazer yontemıyle tedavısı var dıye bılıyorum.ılerde lazerle tedavı ettırebılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…