- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi Fitbirbusra
-
çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim :) mutfak için çok farklı fikirler var aklımdaaaayh heyecan yaptımm bu haftadan sonra gidip alıcam malzemelerimi D:
inşallah canım benim. ben yaşayacağımı düşünmüyorum inşallah hiç kimse yaşamaz.
annem ablamlar v.s. çevremde herkeste illaki bir parçası var ve herkes çok memnun. ben ilk defa burda okudum böyle şeyleri :S açıkçası araştırmadımda çok fazla ama aldım alırkende çok içime sindi. sonuçta benle yaşasın diye almadım 3 5 yıl sonra baktım gidiyor dayandığı yere kadar der gider yenisini alırım ne yapayım canım aaa
çok teşekkür ederim
kesinli,kle canım benim :) şimdi şu boyalı kavanozlara sardım kendime onlardan yapıcam birde ahşaptan bir kaç parça birşeyler alıp boyuycam el emeği şeyleri seviyorum :) hele hele servis takımları falan var ki sorma gitsin
Bende o kaanozlara sardım bir ara eminönünden alacaktım ama sonra vazgeçtim
Ayy intagramda bir servis takımları yapıyorlar ki hayranım ama öyle şeyleri en sona bırakıyorum
Bizim gibi düşünmüşsünüz canım en güzeli insanların ağzını kapatamıyorsun isteme oldu söz ya da nişan nerede yada sonra düğün niye uzadı falan bizde hemen hemen aynı tarihlerde sözleneceğiz evde seneye nasipse artık düğün insanların ağzı torba değil büzemiyorsun en azından ağızlara laf vermemeye çalışıyorsun işteSenin düşüncen gayet makul ve dediğin gibi düğün için mekanlar 5 binden başlıyor maalesef
Alacak olursan haberim olsun :) bi yapayim dedin isteyen isteyene satisina basladim resmen :) çok zevkli hem de çok güzel şeyler cikiyor ortaya. Hobisel şeyler elimden geliyor çok şükür zaten ince isçilik nerede ben orada :) butik kurabiye işiyle ugrasiyordum bürde kavanoz eklendi :) nasip olursa kafe mi açmak istiyorum :) yada hobi dunyami gibi bir yer :) organizasyon yapmak için :) çok seviyorum boyle şeyleri :)
Maalesefama böylesi hem uygun oluyor hem de istediğim gibi cosup evlenmiş oluyorum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaa yapabiliyor musun :)
Bnde butik kurabiye yapıyorum canım . benimde tek hayalim şöyle cıvıl pembeli bir cafe açmak
Yaptım oldu valla da telefonumun fotoğraf çeken yerleri bozuldu maalesef. Konukomsu akrabala falan baya aldin anneler günü için. Gecenin su saati hala sipariş yetiştirmeye ugrasiyorum yetmez gibi cumarteaine kurabiye siparişi geldi birde :) yarin temizlik yapmam lazim dip bucak cumartesi kaynanam geliyor annemle tanismaya :) offf offbu arada kafe fikri bende liseden beri var turizm lisesi okudum ardından turizm öğretmenliği okudum üni. De hatta mutfak dersi veriyorum ara ara turizm liselerinde. nasip olursa bu sene staj yapicam antalyada 5 yildizli bir otelin mutfaginda. Dönünce bi yandan düğün bi yandan KPSS bi yandan kafe hazirliklari olacak :)
Maalesefama böylesi hem uygun oluyor hem de istediğim gibi cosup evlenmiş oluyorum :)
cicişlerini iyi günlerde aşklı günlerde kullan cnaım
cok hoşlar... anca biter zaten dügüne kadar...
al al bitmez ceyiz
erkekler mobilya beyaz eşya altın alıp geciyolar kenara. bide gösteriyoda...
bizim bardak cart curt o kadar kendini göstermiyo... aa bunumu aldın diyen olmuyo.
sıradan bardak canak işte
benimde cok eksigim var. 3-4 yıldır almama ragmen
Anneler gününe erken değil mi daha canım maşallah rabbim bol bereket kazançlar versin
Benim o kadar çok olmuyor ne yapıp tutturmam lazım bilmiyrum facede grup açmadım onu mu açsam
Baya koşuşturmacalı geçecek desene .
Bende aşçılık okuluna gidecektm ama annem göndermedi aşçılıkta neymiş dediydi.
Ama şu anda sözleşme finansal yönetim işi ile çalışmaktayım bend ekpss hazırlancam
Gönlüne göre olsun inşallah herşeyin canım
Amiiin çok tesekkur ederim tüm isteyenlerin inşallah :)
Hepsi çok güzel canım güle güle kullan.
çok güzeller hepsini aşkla huzurla kullanın inşAllah canım
bende çelik tencere seti + misafir yemek takımı + çay seti + çkb setini kampanya vardı 2200 almıştım geçen sene tatlım benimkilerde karaca da ne gibi olumsuzluklar duydun canım merak ettim bende :44: ama herkesin kullanışına bağlıdır belki
Bende tencereyi cikarttirdim içinden iste tatlim yerine su takimi aldim :) karaca cin maliymis kalitesizmis falan dediler de çok şükür kullanan her tanidigim çok iyi diyor :) inşallah güzel cikar bizimkilerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?