- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Fitbirbusra
-
yatak örtün çok ciciymiş, bayıldım. cezvelerde pek bi şıkmış güle güle kullanırsınız inş
Canımm her şeyin çok güzelİnşallah zamanın çabucak geçerde bu cicilerini hemencecik kullanırsın bu arada yemek takımın ve su takımın benimkindennn Aşkla kullann
Hemşerim çeyiz için 1,5 yıl az bile.. zaman kısıtlı olunca istediğini alamıyorsun. hem maddi durumun yeterli olmaz düğüne yakın. o yüzden en iyisini yapmışşın erken almakla. ben de senin gibi yapıyorum herşeyimi erken almaya başladım. annem de benimle aynı fikirde. Bu arada aldıklarının hepsi mükemmel. çok beğendim.enişteyle aşkla kullanın in ş ALLAH.
Amiiiinnnn :) tesekkur ederim hemşerim :) daha var evet ama nereden baslarsam kâr sonuçta bende öyle düşünüyorum. Birde biz ev alicaz Rabbim nasip ederse eğer zaten zorlanicaz yani düğün yaparken o sebeple boyle başlamak en güzeli. Bi mobilya birde beyaz eşya borcu kalsin o zamana. Hele annem çok daha önceden baslamis. Kiz kundakta çeyiz sandikta derler bizim orada. Evde bi dünya çeyiz var :) acildiginda fotograflarim hepsini. :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımmm güzell günlerdeee kullanırsın inşallaahh hepsii güzellerr birazınıda olsa almısın az da olda ılerde kar kardır
çok ama çok teşekkür ederim canım :) bunlar buzdağının görünen kısmı birde odalarda kullanılmayan banyoda yüklükte v.s. var ki onlar oldukça fazlaevim olsa nerelere sığdırcam diye düşünüyorum :)
olur kuzucum seve seve bakarım hemşerimin çeyizlerine :) aynen benim annemde öyle. geçenlerde ne var ne yok bir bakalım dedik evde adım atacak yer kalmadı.ama bizim gibi yapmak en mantıklısı canım. evlenınce gezip tozmak yerine borçla uğraşmak istemem. şimdi uğraşıp almak daha mantıklı
ahh o buzdagının görünmeyen kısmı yokum ben bile benim az oldugu haldee anneme diyom kii ben evlenince evde bişey kalmıcakk
sorma valla benimde öylesanırım bir tek oturma odasında görünen yerlerde eşyam yok onun dışında her odada her yerde var
Çok tesekkur ederim :) ne hoş :) ben çok ama çok beğenerek aldin takimlarimi :) her markada var asagi yukari buna benzer modeller ama hem boyle kapsamlisini hem de uygun fiyatlisini bir tek karacada buldum. Desene bayiliyorum.
benimde ilşkim varken aldım aldım şimdi ayrıldımm bana kalann sadece yıgınla borc
Ahh kesinlikle aldiklarinin hayali evinde nasil durduğunu düşünmek çok heyecan verici. Dun aksam KK da yazılan karaca yorumlarinin bazilari can sikiciydi ama ne bileyim ailemde kulkaniyor ediyor hic sorun yasayanini görmedim.Kesinlikle canım,hemde ömür boyu garantisi var bana oradaki bayan kırıldığında parçalarını en yakın bayiye götür faturanla yenisini verdiklerini söylediKaracadan suplada almıştım kargocu getirirken kırmıştı hemen gittim geri götürdüm yenisini verdiler Güle güle kullan canım tekrar çeyiz almak çok eğlenceli ve keyiflide
Oo kotu olmuş canin borcu problem değil de bur şekilde ödenir de onunla oturacagini yiyeceğini hayal ederek aldigin şeyler kötü. En acisi o. Rabbim kimseye ayrilik yüzü göstermesin
Ahh kesinlikle aldiklarinin hayali evinde nasil durduğunu düşünmek çok heyecan verici. Dun aksam KK da yazılan karaca yorumlarinin bazilari can sikiciydi ama ne bileyim ailemde kulkaniyor ediyor hic sorun yasayanini görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?