Dağlıca'da 8 şehit..

Çok sert bir yazı olmuş...

Vatan uğruna ölenlere saygısızlıktır bu.

Ne münasebet.

Okuduğunuzu iyi anlayın.

Yazdığım yazıda yanlızca baştakilere saygısızlık yapıyorsun diyebilirsiniz,bundan da gocunmam.

Allah şehitlerimize rahmet etsin,huzur içinde yatırsın.

Peki şehit yakınları ne yapsınlar,geçer mi bu acı.

Hiçbiri yakınım olmadığı halde ben duyduğum her şehit haberine ağlarken yakınları ne yapsın.

Varmıdır bu acının tarifi.

benim anlamadığım 1 2 asker şehit olduğunda normal bişeymiş gibi haberlerde 2 dakkada geçiyolar ama 8 10 şehit olduğunda neredeysa bütün haber bülteni şehit haberlerine ayrılıyor bir tepki bir isyan ,tepki göstermek için illa toplu şehitler mi olması lazım, acilen bu lanet olası terör için birşeyler yapılması lazım

Ne münasebet.

Okuduğunuzu iyi anlayın.

Yazdığım yazıda yanlızca baştakilere saygısızlık yapıyorsun diyebilirsiniz,bundan da gocunmam.

Allah şehitlerimize rahmet etsin,huzur içinde yatırsın.

Peki şehit yakınları ne yapsınlar,geçer mi bu acı.

Hiçbiri yakınım olmadığı halde ben duyduğum her şehit haberine ağlarken yakınları ne yapsın.

Varmıdır bu acının tarifi.

Yorum yapmıyorum saygı duyuyorum..

Ama bence daha geniş bakın...

devletimiz bolbol çocuk istiyor sonrada al devlete ver nasıl isterse nerede öldürmek istiyolarsa oraya koy gönderr nasıl bir insanlık nasıl bir hükümet nasıl bir ülkede yaşıyoruz haberleri seyrederken bile nefesimiz kesilirken başa gelse neler olur bilmiyorum canı kanı pahasına ülkemizi savunan askerlerimizden polislerimizden allah razı olsun ve başbakanımızın çürük oğlunada bişi diyemiyorum oğluna paralı askerlik bile yaptıramadı artıkkkkkkkkkkkkkkk kim kime dur diyecek bu sütsüzler ne zman bitecek bu hükümet ne zman dur diyecek daha kaç askerimizi ağaç gibi dağ tepelerine dikicezz :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Bu millet yapmaz birşey yapmaz yapamaz... susmaya susuturulmaya güdülmeye alışmış..... ne denirse eyvallah modunda herkes...

Son düzenleme:
doğurun doğurun 3er 5er, devlete şehit lazım
lanet olsun
birileri parayla yan gelip yatsın, bizim enayi(!) eşlerimiz evlatlarımız da dağda gençliklerini heba etsinler.

vatan için ölenler diye bakamıyorum artık ben bu duruma...hiç yoluna kurban olan gencecik insanlar, yazıktır...kolay mı yetişir bir insan ve artık insanlar ne kolay harcanıyor (her şekilde)

Allah ailelerine sabır versin. Tarifsiz bir acı... Bir de yaralıların Allah yardımcısı olsun. Asıl zorluğu onlar yaşıyorlar.

Merak etmeyin 2güne kalmaz bir kürtaj açılımı daha patlar,kimse bugün ne olduğunu bile hatırlamaz.

''sözün bittiği yerdeyiz'' diyip şehitlerimizin kanı yine kalacak....bir cocugu meydana getirip büyütmek askere göndermek kolay iş mi sonra bir hain kurşuna göçsün bu dünyadan ailesininde ocagına ateş düştüğü gibi dursun...o acı hiç bir zaman cıkmayacak...kimse kusura bakmasın....vatanımı milletimi cok seviyorum ama ben bu durumda nasıl vatan sağ olsun derim bir hain kursuna gitmiş canlara yazık..allahtan rahmet diliyorum bütün şehitlerimize....

biz burda acıdan yanarken diğerleri ev hapsinin olurunu düşünedursun.....vah gidene diyorum ...allahım vicdansız insanlara vicdan ver....!!

Son düzenleme:
Allah analarına babalarına sabır versin ne evlatlar eşler dostlar boynu bükük kalacak yine ŞEHİT oldu güzel kardeşlerim vatan topragı uğruna bir avuç şerefsizi yok etme uğruna söyleyecek sözüm kalmadı iyi şeyler ummak istiyorum Allahım sen yardım et edecek küfür ve beddua kalmadı bu vatanın suyunu içip bu devletin yakacagını yiyeceğini yiyen beş kuruş vermeden asalak olarak yaşayan bu bebek katilleri umarım sıktıkları kursunlarla ölsünler umarım benim metmetçiğime ne işkence ediyorsa nasıl mayın döşüyorsa o şekilde telef olsunlar.

Teroristlerin, terore destek verenlerin, teror orgutu sempatizanlarinin, hatta icinde teror orgutune en ufak bir sempati duyanlarin Allah bin belasini versin. Katillerr... Yeter artik yeter neyin derdindesiniz? Eger aldiginiz canlara verdiginiz canlara degecek bir davaniz varsa bile, mertce savasin, namert gibi arkadan vurmayin artik yeter.

Konu "Acısıyla Tatlısıyla" başlığına taşınmıştır.

Şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum.

Bu işte yine bir iş var,bizim yüreklerimize düşen ateş bizi yakıp kavuruyor fakat yine başbakan yurt dışında(genelde yurt dışında).Obama'nında bulunduğu dünya liderleri toplantısında.Tamda imralıdaki sapık caninin ev hapsi konuşulurken.

Son düzenleme:
gencecik insanlar melek oldu uçtu.onlar peygamberimize komşu oldu kurtardı daa,,,,anaların babaların eşlerin minik yavruların yüreğine kor ateş düştü.tüm hayatları mahfoldu.
bu devlet eğer ki ben bu işi bitiririm dese bu iş biter arkadaş.kim karalı türk ordusunun karşısında durabilmiş ki.ama nerde o cesaret.böyle hain çakallar gibi arkadan vuranlara kılımız kıpırdamıyor.
aaahh ahh bu memleket için yüzyıllardır kara toprak altında yatan şehitlerimiz dönüp duruyordu.yalvarıyordur Allah a bizi dirilt de şu hainlere cezalarını verelim diye.
çok kızgınım çok.bu vatan dünyanın en büyük en azimli en inançlı ordusuna sahipken bu yaşadıklarımız nedir?hepimiz askeriz tüm türkiye.
karnım burnumda, deseler ki; haydi cepheye bir dk durursam namerdim.
bu terör köpeklerinin duracağına,devletin de durduracağına inancım kalmadı:50:

devlet istese bu sorunu çözemez mi? çözer.
ama bu terörden bile kazançları var.
herşeye gücü yeten koskoca devlet 3-5 ipsiz sapsızla mı baş edemeyecek?
20 yaşındaki çocuğu sen eğer tehlikeli bölgelere gönderirsen olacağı budur.
koy sınırları profesyonel askerleri elinden gelenleri yapsınlar.
ama sen ülkenin bütün mesleklerine askerlerine dahil laf edersen o zaman şehitlerinde iki eli yakanda olur.
vatan askerler ölmeden de sağ olabilir.
birilerinin ölmesine gerek yok.

Back