Dağlıca'da 8 şehit..

Hangı samımıyetle güzeliniz olduğumu çok merak ettim doğrusu

zaten şehit haberlerinde nedense derma çatma,elektiriği suyu olmayan,mobilyaları desen kırık dökük olan evler görüyoruz
durumu iyi olan bi yer göremedim
çok acı gerçekten
geçen dermatolojiye birisi geldi
adamın vucudunda kızarıklar çıkmış
doktor dedi ki sıkıntıdan olabilir sıkıldığın bişey var mı dedi
şehit babasıyım doktor hanım siz düşünün artık dedi
içim cız etti

Bile bile ölüme yolluyorlar. Dağın başında bir karakol... Korunması olanaksız.. Teröristlere gelin de vurun der gibi.. Askerlerimiz maalesef bir hiç uğruna gencecik yaşlarında mezara giriyorlar. Tamamen yanlış devlet / hükümet politikalarından dolayı, olan bizlerin, fakir fukaranın çocuğuna oluyor. Daha hiç görmedim İstanbul Bahçeşehir'den, Bebek'ten, Tarabya'dan şehit çıktığını.. Bu askerlerin vebali hepimizin üstünedir. Susan herkesin üstünedir şehitlerimizin vebali...

Benımde üç bucuk yasında bır oglum var fakat sımdıden korkuyorum ınsallah ozamana kadar bunun kokunu coktan kazımış olurlar,ben ve benımgıbı her ana evladımın gozune baktıgımda kalbım tıtrıyor onu tabutun ıcınde paramparca gormeye yuregım dayanmaz

oyyy oyyy ben olsam tutamazdım kendimi kesinn
Allah ımsabırlar versin...

kimse benden uluderede ölenler için üzülmemi isteyemez onların ne yaptıklarını herkes biliyor
hangi şehit ailesini gördünüzki tazminat davası açan devletten para koparan bunlar canları üzerinden bile pazarlık yapabilen insanlar
kaçakçılık yapana şehit muamelesi yapan onların ayaklarına gidip ağlayan özür dileyen başbakanıda,şehit haberlerine bi kaç dk sını ayıran ama uludere olayını aylarca konuşan medyayıda esefle kınıyorum..
ben türküm vatanımın her köşesi benim türküm diyen vatanımı dilimi insanımı bölmek istemeyen herkesin yanındayım..

hayatın tabi ki garantisi yok..Allah kimsenin başına vermesin ama o itlerinde oğlumu eşimi göz göre göre öldürmelerine müsade etmem..
Hassasiyetini elbette anlıyorum,tabiki görüşünüzede saygı duyuyorum fakat;
herkes tepki olarak askere çocugumu göndermem derse, sınırda bizi koruyan askerler firar ederse nolur,
vatandaş olarak tepkimizi sandıkta göstermeliyiz

Şöyle söyleyeyim:
Hiçbir suçun cezası yargısız infaz değildir, olmamalıdır.
Uludere olayı perde arkası kalabalık bir sahnenin görünen kısmıdır.
Terörü, silahı, silahlı eylemi hiçbir şekilde onaylamam.
Bu meseleyi 30 yıldır sündüren, bunun üzerinden nemalananlar var.
Dünyanın en güçlü kara ordularından birisi bu meseleyi çözemiyor mu, çözdürtmüyorlar mı?
Eğer çözdürtmüyorlar diyorsak oyunu bozmak gerek, alet olmak işi uzatır.
Ve evet, bu yüzden vicdani reddin hak olduğunu savunuyorum.

Son düzenleme:
Dag basındakı o kumeslere 20 lık fıdanları resmen kurtlar sofrasına yem dıye yolluyorlar bundan otesını aklım almıyor,bır devlet sınırlarına gerekırse çin seddı gıbı sınır ceker yada o karakolları daha mantıklı ve korunaklı sekılde dızayn edelım tasıyalım bunun ıcınde yardım gereklı deseler, o bedellılerın paralarını bu ıslere harcasınlar baska yerlere degıl cok uzgunum cok sınırlıyım en son 24 sehıdın oldugu baskında bırı bızım koyumuze cok yakındı hala gelıp gecerken aılesıne aglayarak bakarım,nısanlısı desen avare oldu ekımden bu yana bu nasıl bır acı yarabbım resmen kocaelıye ates dustu ozaman

Evet sorunda tam burda işte..

Sen 30 yıldır teröre bütceden 500 milyar dolar para vermissinz halen daha ordun işkel şartlarda catısıyor..

Kullanılan teknolojı yerlerde

yine duygularımın tercümanı olmuşsun. milletçe hafıza zayıflığından mustaribiz, çok kolay unutuyoruz.

ben ne savaşırım ne de oğlum olsa gönderirim. kurtuluş savaşı ile çok farklı bu... bu kahpece, alçakça bir "savaş" dürüstçe değil. savaş bile değil... çakalca kurulan tuzaklar, öldürülen masumlar...

Hani bunu meslek olarak seçmiş profesyonel askerler gidecekti sınır karakollarına??? 20 yaşında çocuğu al tut gönder karakola sonra vatan sağolsun bugn konuşuruz yarın unutur ama acıyı yaşayan anne,baba,aile ne olacak? o yok olmuş şehitler ne olacak?? ağla ağla şiştim vallahi... yok mu bunun yolu ya? kıçı kırık diyetlere ayakkabılara ona buna tonla para veriyoruz ya? alsınlar hepimizden özellikle sınır karakolları güvenliği uzmanlığı tertibatı için ek vergi alsınlar? salak cep tellerine her ay ödenen gibi her vatandaşta alsınlar? çok yazık çok günah sabah evdeb çıkarken oğlu şemdinlide olan bir komşumuz var krizle acile götürüyorlardı.... şükür oğlundan haber almış iyiymiş.. ama ya diğer evlatlar ve anacıkları((

dediğim gibi iki oğlum var; şimdi düşünüyorum bazıları akserden bin türlü hile ile kaçıp sefa sürerken benim oğullarımdan biri şehit olsa vatan sağ olsun der miyim,diyebilir miyim? üstelik bu bir vatan meselesinden çok kirli bir oyunun ta kendisi!! sonra aklıma kurtuluş savaşı geliyor,orada bizim için can veren askerlarimizin emanet ettiği bu vatanı senin benim evladımız korumayacaksa kim koruyacak diyorum,kendime kızıyorum..anne olarak mı yoksa mantıklı bir insan olarak mı düşünmeli bilemiyorum..çok hassaslaştık hepimiz..acımız büyük,son olsun bu artık!

Uludere' de yakınını kaybedenlerden biri olsaydım o cenazelerde '' burası kürdistan bu ülke bölünmüştür'' diyen selahattin demirtaş denilen adamın ağzını oracıkta yırtardım. yine devlete kızacağım varsa kızardım ama yakınlarımın üzerinden de propaganda yapan o insanları da cenazeme koymazdım. hangisi yaptı bunu ? hepsi kuzey ırak' a iltica etti.

gerçekten çok acı bi durum allah rahmet eylesin hepsine
bu en kötü zamanda bu durumlarda aşkımıı göndericemm haftaya şırnağa okadar zorki Allahım korusun onu ve bütün askerlerinizi

Devlet istese on günde çözer

Çözmüyorlar, istemiyorlar , terör birilerinin ekmek kapısı, nemalanıyorlar 30 yıldır

Ana kuzularına oluyor olan, ateş düşüyor içimize

Dayanamıyorum bu haberlere

Ama kızıyorum da, hepimiz H..... D ....iz diye yürüyenler bir kere de hepimiz Mehmetiz diye yürüsenize ...

Çok doluyum çok şey dökülür içimden, konuya yazık olur.

Rabbim sabır versin şehit ailelerine, çok zor; düşünüyorum evlatlar gitmiş, katiller bakılıyor, söz çookkk dilim varmıyor .....

Son düzenleme:

o zamandan bu zamana çok şey değişti diyerek aslında bunu belirtmiştim ben sedase..
dürüst olmadığını bizde biliyoruz..her yeni bir şeyi farklı bir konuyla örtbas ediyorlar...
bu olayı neyle kapatacaklar merak ediyorum zaten..tonla para verildi "adı tazminat"..
yetmedi kürtaj olayını çıkardılar...adamlar boşuna doğunda doğurun demiyorlar zatenn..
hatta tecavüzle de olsa doğurun,nasıl olsa yerleri hazır ..gider paşa paşa ölürler diyorlar işte...
başka açıklaması yok...nihayetinde farklı düşünmüyoruz..acımız bir..

Bu öfkeyle oraya yoğunlaşmak ne kadar yanlış olursa, basitleştirmek de o denli hata olur.
Çünkü öfkemizi hak edene göstermek gerekir.
Terör her zaman lanetlerim.
Burada kızdığım ise üç ay sözde silah eğitimi almış çocukları, dağları avucunun içi gibi bilen teröristin peşine salınması.
İşte bu durum ciğerimizin yanmasını arttırıyor.
Az evvel bir kitap ismi yazdım yukarıda.
Aklımda kalan bir bölümü paylaşmak isterim:
Kandil'de bir toplantı yapılacağı istihbaratı alınıyor, örgütün büyük başları bir arada olacaklar.
Ordu operasyon için hazırlanıyor, son anda operasyon iptal emri veriliyor. Bizim uçaklar geri dönüyor.
Komutan diyor ki: Ne zaman operasyon yapacak olsak bizden önce orası boşaltılmış oluyordu.
Öfkelenmemiz doğal, ancak öfkemizi doğru yere yöneltip hesap sormalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…