- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
başta önder mustafa kemal ve silah arkadaşlarıyla kurulmuş, akabinde milyonlarca şehit verilmiş, dünyaya destan yazmiş bir milletin evlatları torunları olarak, şuanda hükümetin politikaları için vatan topragı iiçin savaşmayı kutsallıktan çıkaran tüm zihniyetleri kınıyorum... bu kadar fazla tepkiniz varsa göndermeyin askere çocuklarınızı, kardeşlerinizi.....sizin bu tepkilerinizin bedelinide torunlarınızın çekmesini istemiyorsanız lütfen ve lütfen hükümet politikaları için milli duygularımız yok etmeyelimm...
şehitlere allahtan rahmet diliyorum, ruhları şad olsun...
başta önder mustafa kemal ve silah arkadaşlarıyla kurulmuş, akabinde milyonlarca şehit verilmiş, dünyaya destan yazmiş bir milletin evlatları torunları olarak, şuanda hükümetin politikaları için vatan topragı iiçin savaşmayı kutsallıktan çıkaran tüm zihniyetleri kınıyorum... bu kadar fazla tepkiniz varsa göndermeyin askere çocuklarınızı, kardeşlerinizi.....sizin bu tepkilerinizin bedelinide torunlarınızın çekmesini istemiyorsanız lütfen ve lütfen hükümet politikaları için milli duygularımız yok etmeyelimm...
şehitlere allahtan rahmet diliyorum, ruhları şad olsun...
Görüşüne saygı duyuyorum ama kusura bakma arkadaşım ben yollamam bi kaçtane kanı 5 para etmez için ben oğlumu eşimi göndermem...Bu vatan için kan dökülmesine gerek yok BAŞTAKİLER işlerini adam gibi yapsalar askerlerimizde gayet rahat bir şekilde askerliklerini yapar gelirler ama baştakilerde iş yok...
nedir bu basiretsizlik ya. dümdüz edemiyolar mı o Dağlıca' yı, o Kandil' i.
Ya peki ben bir şey sormak istiyorum ve bu sorunun cevabını inanın çok merak ediyorum..
Şimdi sizin eşiniz oğlunuz askere gitse ( Allah korusun ) öldürülse hala bunu diyebilirmisiniz..Ben bazen şehit akrabalarınnıda anlayamıyorum vatan sağolsun diyorlar.Bu nasıl bir vatan sevgisidirki oğlunu eşini gözden çıkarıyolar.
eşimin ne iş yaptıgını söylemiycem, ama merak etmeyin burda kelle koltuktayız. ezbere konusmuyorum yani.her an bir baskınla hayatımız altüst olabilir ki çok riskli bir bölgedeyiz... ama yapılacak bişey yok... herkes görevini yapacak en güzel şekilde. böyle gelmiş böyle gidecek... ALLAHA DUA EDEREK BİR SORUN ÇIKMASIN DİYE BURDA GÜN DEÇİRİYORUZ,AMA KADERDE NE VARSADA O YAŞANILIR. SİZ BURDA BENİM ÇOCUGUM ASKERE GİTMESİN ÖLMESİN DERSENİZ ONUN BAŞINA SİVİLDE BİR TRAFİK KAZASI GELMEYECEGİNİN GARANTİSİNİ VEREBİLİYORMUSUNUZ.BÜYÜK KONUŞMAYIN, HAYATIN GARANTİSİ YOK HANIMEFENDİ...Ya peki ben bir şey sormak istiyorum ve bu sorunun cevabını inanın çok merak ediyorum..
Şimdi sizin eşiniz oğlunuz askere gitse ( Allah korusun ) öldürülse hala bunu diyebilirmisiniz..Ben bazen şehit akrabalarınnıda anlayamıyorum vatan sağolsun diyorlar.Bu nasıl bir vatan sevgisidirki oğlunu eşini gözden çıkarıyolar.
Sevgili PrezentabLkontes,İsyan edesi geliyor değil mi insanın ?
Eyyyy uluderekiler için ağlayanlar ! Hadi şehitlerimiz içinde konuşun !
Sınır bir ülkenin namusudur diye biliriz..Sınır kaçaklığı yapanların böyle masum diye halka lanse edilmesine katlanamıyorum !
Bildiğin kaçak ve leşlerinin üzerindeki bez parçalarını hepimiz gördük.
bu ülkede şehitlik makamı sadece fakirin çocuğuna mı uygun görülüyor?
eşimin ne iş yaptıgını söylemiycem, ama merak etmeyin burda kelle koltuktayız. ezbere konusmuyorum yani.her an bir baskınla hayatımız altüst olabilir ki çok riskli bir bölgedeyiz... ama yapılacak bişey yok... herkes görevini yapacak en güzel şekilde. böyle gelmiş böyle gidecek... ALLAHA DUA EDEREK BİR SORUN ÇIKMASIN DİYE BURDA GÜN DEÇİRİYORUZ,AMA KADERDE NE VARSADA O YAŞANILIR. SİZ BURDA BENİM ÇOCUGUM ASKERE GİTMESİN ÖLMESİN DERSENİZ ONUN BAŞINA SİVİLDE BİR TRAFİK KAZASI GELMEYECEGİNİN GARANTİSİNİ VEREBİLİYORMUSUNUZ.BÜYÜK KONUŞMAYIN, HAYATIN GARANTİSİ YOK HANIMEFENDİ...
Sevgili PrezentabLkontes,
Bu biraz talihsiz bir karşılaştırma değil mi?
Uludere, Urfa cezaevi, kışladaki askerlerimiz...
Şuna ağlayalım, ötekine susalım demek benim vicdanımın alacağı bir şey değil.
Özü insandır.
Eleştirdiğiniz noktaya gelebilirsiniz sonra...
Sevgili PrezentabLkontes,
Bu biraz talihsiz bir karşılaştırma değil mi?
Uludere, Urfa cezaevi, kışladaki askerlerimiz...
Şuna ağlayalım, ötekine susalım demek benim vicdanımın alacağı bir şey değil.
Özü insandır.
Eleştirdiğiniz noktaya gelebilirsiniz sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?