• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağıtmalık Sabun Süslemelerimiz

nostalgic

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
12
1
6
İstanbul
Kızlar merhabalar, annem rica etti ürünlerini sizinle paylaşmamı. Hepiciğini elleriyle yaptı, mevlütlerde, kınalarda dağıtmak içinmiş. İlgilenen olursa mesaj atabilir. Umarız beğenirsiniz.

$SAM_0823.jpg
$SAM_0825.jpg
$SAM_0827.jpg
$SAM_0824.jpg
$SAM_0829.jpg
$SAM_0989.jpg

Bir de oval sabunlardan yeni modeller deneyelim dedik :)

Eki Görüntüle 964880

Eki Görüntüle 964881

Son düzenleme:
Canım hayran kaldım, anneciğinin ellerine sağlık.. Nişanımda dağıtmalık hediye olarak isteyeceğim 😃 ama daha azcık zamanım var

Canım hayran kaldım, anneciğinin ellerine sağlık.. Nişanımda dağıtmalık hediye olarak isteyeceğim 😃 ama daha azcık zamanım var

Canim cokkk tesekkurler zaten cicilibicililer de annem oluyor tepsi de kendisinin anlayacagin. İnsallah senin o guzel ve ozel gunun gelsin de bir mesajla hallederiz tum bunlari. Dilerim her sey gonlunce olur :)

çok tatlılar , bende özel bir gün olursa heves ettim alayım diye , anneciginin ellerine sağlık harika görünüyorlar.

Mesaj atamıyorum size ulaşmak istiyorum söz sabunları için,özelden bir telefon yazabilir misiniz ya da mail edresi.

Super ...elinize saglik satilik mi bu sabunlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back