dağınık ev sendromu:(

Ev küçük eşya çoksa bu sorunu yaşamak normal.IKEA tarzı pratik ve ihtiyaç olan eşya olacak evde

o da bi nevi hastalık

Bana gönder sen kayinvalideni :)
Başıma tac ederim..
benimki bu aksam iftara çağırdı. .Allahimmmm
bulaşık yıka yıka bitmedi..bi makina doldurdum 2 makinalikta yikadim. ..valla bezlerine falan dokunmaya içim elvermiyor...sanki 3 gün kesintisiz düğün yemeği çıkarmış gibiydi mutfak...
gorumcesi de vardı hafiften laf soktu "sen de bedava yıkayanı buldun yığdın önümüze "diye

Evde gereksiz ve hatta daha sonra kullanmak üzere kaldırdığınız hiç bir eşyayı bırakmayın.

Birde mümkünse yukarılara dolaplar,raflar yaptırın.

bak canım şimdi şöyle oluyor çocukların kendi odalarında alanları varsa önce orayı bir dağıtıyorlar sonra salona geçip minderlerden kaydırak yapıyorlar bu seferde toplanacak daha çok yer çıkmış oluyor:)) o koltukların minderleri günde kaç kere düzeltilip tekrar bozuluyor ben sayamıyorum artık.. neyseki senin ufaklık kızmış ..bende iki oğlan var babalarıyla beraber 3 erkek .. bende senin gibi çok rahatsız oluyordum sürekli dağınıklıktan bir türlü toparlanamıyordum.. ben bulaşık mı yıkıyorum hop bi gidiyorum yatak odasına bütün çekmeceler boşalmış.. orayı toplarken başka bi yer dağılıyor.. vs vs..
sonunda baktımki onları eğitemiyorum kendimi eğittim umursamamaya başladım ..nasıl olsa öylede dağınık böylede:))

Evim 2+1.
Haftada bir temizlik yaparim.
3-4 haftada bir gerek oldukca dolaplarin iclerini gozden gecirir,duzenlerim.
Banyoyuda 2-3 gune bir siler temizlerim.
Herseyi yerlerine koyduktan sonra ve gece uyumadan once soyle bi etrafi toparlayinca kucuk cocugum olmasina ragmen toplu kaliyor.Yalniz kizimin arkasini toplamaz yada ona toplamasini soylemezsem islerim hic bitmiyor.

düzen hastasıyım,kahvaltı ederken,son çaylarımı masayı kaldırıken içerim,ve her daim topludur evim,ama bunun sırrı az öz eşya...ve şartlar ne olursa olsun,aldığın aldığın yere koycaksın,suyu içip bardağı sehpaya değil mutfağa götürceksın,aynayla cımbız elinde koltukda oturuyosan işin bitince doğru yerıne götüceksın

Süper... O kaydırak olayı bizde de var. Ilginc olan oğlum küçükken sadece mutfakla ilgilenirdi, bana yemek yapardı. Başka odaları karıştırmazdı, tencerelerimin büyük kısmı dolapların üstünde. Ama kız tüm evin çekmecelerine hakim. Muftaktayım, hop babasının çamaşır çekmecesi boşaltılmış. Çamaşır topluyorum, arkamı dönüyorum abisinin dolap yerde. Bir de yardımı yok mu, eline geçeni banyo kapısını açık bulduğu an çamaşır makinesine atıyor.
Neyse umudum biraz daha büyümesinde...

aynen bende şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…