o da bi nevi hastalıkTabiki maharet bir toz düşmüyor evde yere tabiki misafirliğe giden de biraz rahatsız oluyor sürekli sağı solu düzeltmesinden ama yapıcak bişey yok o öyle mutlu oluyor :) Bir de her aradığım da çok hastayım hiçbirşey yapamıyorum evi bi sildim süpürdüm toz aldım hiç halim yok ölüyorum temizlikçi çağırıp dip köşe temizlik yaptırayım demese :))
Bana gönder sen kayinvalideni :)Benim kayınvalide bunları görse delirir sanırım demediği laf kalmaz :) Ben de normalde titiz bir insanımdır yaz geldiğinden midir nedir hiçbirşey yapasım gelmiyor bir şey yapıp oflayıp poflayıp bırakıyorum . Sizin de ev küçük diye bence gerçekten küçük evler çok daha fazla dağılıyor temizlemesi kolay olur aslında ama çok dağılıyor bunaltıyor insanııı ya... Benim kayınvalide 4+1 mi 4+2 mi neyse evi artık böyle titizlik görmedim hergün cam önü tozları alınıp ev süpürülür heryer silinir çarşaflar haftada 4 kez falan yıkanıyor sanırım . Koltuğa otur arkandan kalkmadan düzeltmeye başlar falan aman allahım düşünüyorum da bırakın dağınık kalsın valla
Evi değiştirme planımız var en geç 2 sene içinde değiştirmemiz gerek zaten, yavrularıma ayrı oda lazım. Kız daha küçük yeni eşyayı yeni eve geçmeden almak istemiyorum, hem bu arada çocuklar da biraz daha bilinçlenir.
Eşimin de hakkını yiyemem kesinlikle yapmaz diye bir şey yok ama devamlı söylemem gerek, böyle de kendimi çok dırdırcı ve kontrolcü hissediyorum. Zaten karakterim de buna uygun değil, bir kere söylerim yapmazsa kalkar yaparım. Esim daha rahatına duskundur, bense tam tersi tezcanlıyım. Sanırım asıl sorun burda. Kayinvalidemi hiç suçlayamam öyle çocuklarını pışpışlayan bir anne olmamış hiç. Telde bile bana yardım etmesi konusunda telkinde bulunur hep. Umudum kizin biraz daha buyumesi yolunda.
Süper... O kaydırak olayı bizde de var. Ilginc olan oğlum küçükken sadece mutfakla ilgilenirdi, bana yemek yapardı. Başka odaları karıştırmazdı, tencerelerimin büyük kısmı dolapların üstünde. Ama kız tüm evin çekmecelerine hakim. Muftaktayım, hop babasının çamaşır çekmecesi boşaltılmış. Çamaşır topluyorum, arkamı dönüyorum abisinin dolap yerde. Bir de yardımı yok mu, eline geçeni banyo kapısını açık bulduğu an çamaşır makinesine atıyor.bak canım şimdi şöyle oluyor çocukların kendi odalarında alanları varsa önce orayı bir dağıtıyorlar sonra salona geçip minderlerden kaydırak yapıyorlar bu seferde toplanacak daha çok yer çıkmış oluyor:)) o koltukların minderleri günde kaç kere düzeltilip tekrar bozuluyor ben sayamıyorum artık.. neyseki senin ufaklık kızmış ..bende iki oğlan var babalarıyla beraber 3 erkek .. bende senin gibi çok rahatsız oluyordum sürekli dağınıklıktan bir türlü toparlanamıyordum.. ben bulaşık mı yıkıyorum hop bi gidiyorum yatak odasına bütün çekmeceler boşalmış.. orayı toplarken başka bi yer dağılıyor.. vs vs..
sonunda baktımki onları eğitemiyorum kendimi eğittim umursamamaya başladım ..nasıl olsa öylede dağınık böylede:))
aynen bende şaşırdımbak canım şimdi şöyle oluyor çocukların kendi odalarında alanları varsa önce orayı bir dağıtıyorlar sonra salona geçip minderlerden kaydırak yapıyorlar bu seferde toplanacak daha çok yer çıkmış oluyor:)) o koltukların minderleri günde kaç kere düzeltilip tekrar bozuluyor ben sayamıyorum artık.. neyseki senin ufaklık kızmış ..bende iki oğlan var babalarıyla beraber 3 erkek .. bende senin gibi çok rahatsız oluyordum sürekli dağınıklıktan bir türlü toparlanamıyordum.. ben bulaşık mı yıkıyorum hop bi gidiyorum yatak odasına bütün çekmeceler boşalmış.. orayı toplarken başka bi yer dağılıyor.. vs vs..
sonunda baktımki onları eğitemiyorum kendimi eğittim umursamamaya başladım ..nasıl olsa öylede dağınık böylede:))