Ben de haftada üç gün süpürge tutuyorum. Zaten bir tanesi viledalı filan genel temizlik oluyor. Size nasıl diyeyim pislikten ziyade ortada bir dağınıklık var. Sürekli heryerde birşey kalıyor. Sanırım ev düzenini oturtamadım. Çamaşır yıkıyorum onlar salonun ortasında,fırın bir yerde duruyor
İki kanepe sıkış sıkış,sehpanın üstü dolu. İki kap yemek yapsam ev harp yeri gibi oluyor.Hep bu manzarayla karşılaşınca sinirlerim bozuluyor.
Haftada 3 gün süpürge mi
canına yazık arkadaşım
Tek yaşıyorsun; çalışıyorsundur da
Evde kaç saatin geçiyor da kirleniyor sanki
Sehpada neler var; işi biteni at..
Tezgahta kalanlara çözüm yok; aslında seninki yine az çıkar; bizim evde bir öğünde bir makine bulaşık çıkıyor. Kalsın tezgahta; koy lavaboya.
Fırının altına bir sehpa al; yeri sabit olsun; onun altına da böyle kutu gibi bir şey mutfakta ıvır zıvır at içine
Çamaşırları salona değil odaya koy; kapı arkasına askı al yoksa; bir de sandalye koltuk vs bir şey yatak odasına giysileri oraya at; salonda gözüne gözükmesin.
Evde ıncık cıncık halı kilim vs varsa kaldır at; ortalık ferahlar. Hani bu dergilerdeki stüdyo daire resimleri vardır ya onlar gibi olsun boş; gerekirse bir kaç raf al; sehpadaki dağınıklıkları yukarı kaldır
Bir kaç yere aydınlatma koy ferah olur