• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağıldım

bilinçaltı, psikologların deyımıyle ''bilinçdısı''nda o eski bir sevilen değilde, muhtemelen hala ''en sevgili''...
yani siz kendinize onu unuttuğunuz ya da hiç düşünmediğiniz konusunda ne kadar dayatırsanız dayatın, hala bir yerlerde, birşeyler var..
Uzun zamandır görmemiş olmanız da, özleminiz aracılığıyla sizi derinden etkilemiş
Ki bazı ınsanlar çok gerçekçi rüyalar görür ve bir hafta boyunca ''o''nun kokusu ve 'o'nun sıcaklığıyla dolaşırlar.. Ama dediğim gibi BIR HAFTA. yani biraz zaman verir etkisi hafifleyecek ve geçecek...

bilinçaltı, psikologların deyımıyle ''bilinçdısı''nda o eski bir sevilen değilde, muhtemelen hala ''en sevgili''...
yani siz kendinize onu unuttuğunuz ya da hiç düşünmediğiniz konusunda ne kadar dayatırsanız dayatın, hala bir yerlerde, birşeyler var..
Uzun zamandır görmemiş olmanız da, özleminiz aracılığıyla sizi derinden etkilemiş
Ki bazı ınsanlar çok gerçekçi rüyalar görür ve bir hafta boyunca ''o''nun kokusu ve 'o'nun sıcaklığıyla dolaşırlar.. Ama dediğim gibi BIR HAFTA. yani biraz zaman verir etkisi hafifleyecek ve geçecek...
sanırım yani umarım bir haftadır

Valla ben koymadim o kisiyi ruyana.
Digerleride koymus olamaz.
Kendiside ucup ruzgarla gelmis olamaz.
Senden kaynaklaniyor.
Unutumamissin.
Yada onla gecirdigin gunlere dair bisey yasandi bu gunler.
Bi koku, bi cisim, bi ses..

Valla ben koymadim o kisiyi ruyana.
Digerleride koymus olamaz.
Kendiside ucup ruzgarla gelmis olamaz.
Senden kaynaklaniyor.
Unutumamissin.
Yada onla gecirdigin gunlere dair bisey yasandi bu gunler.
Bi koku, bi cisim, bi ses..
Hic bir şey yasanmadi aksine ne onunla ufakda olsa anıların olduğu yerdeydim nede başka bir sey

o zamn bilinc altinin bi oyunudur.
Ruyanin icerigi nedir ogrene bilirmiyiz?
ahım şahım bir içeriği yok ders gördüğüm binadayım ben oda odadan çıkıyor glümseyerek ben arkamı dönüp gidiyorum merdivenlerden çıkıyorum oda arkamdan çıkıyor aynı duvrn iki farklı yerinde duruyorz o glümsüyor yne ben kokusunu falan içime çekiyorum sadece duruyorz öyle

Back
X