• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dağıldım

Canım çok teşekkür ederim. Sende atlatırsın en kısa zamanda iinşallah. Zor olan kısmı atlatmışsın zaten. İlk zamanlar çok zor.
Evet ilk zamanlar çok zordu hemen hemen 1 sene ben hiç haber almadan bekledim ondan haber gelmesini ama sonra zamanla geçti gitti sevgm de askmda bitti darısı sana canm

Hiç yok gibi yani bana kendimi böyle değersiz hissettiren birisi olmadı, bugün bitirdim herşeyi gibi bir şey. İnsan katlanamıyor o hisse. Üzülüyorum ama geçer, iki gün mutlu 3 gün mutsuz olmaktan iyidir değil mi?

tabi ki kendini değersiz hissetmek çok kötü bir duygu, en çok acıtan, kanatan duygu
benim için de katlanılabilinir bir duygu değil
çok haklısın
unutmak zor ama 2 gün mutlu 3 gün mutsuz olmak hem daha zor, hem sürekli
umarım aradığını bulursun, bulduğunda da musmutlu, dolu dolu yaşarsın
:KK68:

1 buçuk sene bir şey değil ki görmen gayet doğal. Ben geçen yıl 6 sene önce ayrıldığım, 5 buçuk senedir görmediğim eski sevgilimi görmüştüm rüyamda yıllar sonra. senin gibi çok şaşırmıştım hatta kendime kızmıştım nasıl olur da görürüm onu diye :KK64: sonra bunun üzerinden birkaç hafta geçti, adam barışalım diye mesajlar atmaya başladı, tekrar görüşmek istedi vs. özetle şu an birlikteyiz :KK70:

1 buçuk sene bir şey değil ki görmen gayet doğal. Ben geçen yıl 6 sene önce ayrıldığım, 5 buçuk senedir görmediğim eski sevgilimi görmüştüm rüyamda yıllar sonra. senin gibi çok şaşırmıştım hatta kendime kızmıştım nasıl olur da görürüm onu diye :KK64: sonra bunun üzerinden birkaç hafta geçti, adam barışalım diye mesajlar atmaya başladı, tekrar görüşmek istedi vs. özetle şu an birlikteyiz :KK70:
Hahah güzel tesadüf olmuş ama bizim iletişim kurma sansimz yok işte :)

ben de aptala malum olurmuş deyip çıktım işin içinden :rolleyes: niye sosyal medya hesaplarınız yok mu ? ulaşmak isteyen ulaşır bir şekilde yani :/
Kendileri sosyal ozurlusu ve aratsa da benim hesabm ckmaz ztn :) aramalara kapalı sadece eğer silmediyse numaram olablr ama tr hattinida kapattirdigi için numaraminda olmadığını düşünüyorum işin komik yani gitti zaman ilk 6 ay falan hafta da bir gece yarısı yda benim derste olduğum zamanlar çağrı gelirdi o ülkenin kodu ile başlayan farklı numaradan her çağrıda numara değişirdi aradigimda da acilmazdi telefon

Kendileri sosyal ozurlusu ve aratsa da benim hesabm ckmaz ztn :) aramalara kapalı sadece eğer silmediyse numaram olablr ama tr hattinida kapattirdigi için numaraminda olmadığını düşünüyorum işin komik yani gitti zaman ilk 6 ay falan hafta da bir gece yarısı yda benim derste olduğum zamanlar çağrı gelirdi o ülkenin kodu ile başlayan farklı numaradan her çağrıda numara değişirdi aradigimda da acilmazdi telefon

bu da size ulaşmaya çalıştığını göstermiyor mu ? belki de başkalarının hattından arıyordu kendi numarasını kullanamıyorsa.. telefonun sahibi de bilmediği için açmıyordur :(

Ben de rüyamda gördüklerimden sonra içime içime ağladım, dağıldım, keşke hep rüyada kalsaydım dedim. Üstelik rüyamdaki ne eski sevgilimdi ne de hoşlandığım biri. Kim olduğunu bile bilmiyorum ama işte bazı rüyalar böyle dağıtıyor insanı. En dipteki hisleri yaşatıyor sana, uyanınca da en derin hayal kırıklığını. Hatta dayanamayıp "TarifsizDuygu" konumu açmıştım.:KK42::KK42::KK42:

Benim de konuyu okuyunca içim sızladı.
Allah c.c yardımcın olsun.

amin canım

Ben de rüyamda gördüklerimden sonra içime içime ağladım, dağıldım, keşke hep rüyada kalsaydım dedim. Üstelik rüyamdaki ne eski sevgilimdi ne de hoşlandığım biri. Kim olduğunu bile bilmiyorum ama işte bazı rüyalar böyle dağıtıyor insanı. En dipteki hisleri yaşatıyor sana, uyanınca da en derin hayal kırıklığını. Hatta dayanamayıp "TarifsizDuygu" konumu açmıştım.:KK42::KK42::KK42:

rüyalar etkiliyor insanı ya keşke olmasalar

2.5 sene once asik oldugum ve 1.5 senedir yüzünü dahi görmediğim adamı gördüm gecen gece rüyamda. Uzun zaman sonra ilk defa ruyama geldi. İnsan bu kadar zamandır görmediği birinin yüzünü kokusunu bile net hatırlar mi rüyalarında. Bilinç altı demeyin çünkü rüyamda gördüğüm zamana kadar düşünmüyordum o kişiyi. Unuttuğum biriydi ama dağıldm ruyamdan sonra. Hâlâ Rüyayi hatırlayınca gozlerimden yaslar süzülüyor. Neden dagildim bu kadar bilmiyorum
dalga icin sormuyorum emin ol, hoca olan mi?

Back
X