- Konu Sahibi Sermin3694
Dr yazdi son muaynemde. Bnd kullanmaya baslicam hap mis bnmki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekmeğe damlatarak yada direk ağzına damlatarak tüketebilirsin canım. Tek seferde 14 damla şeklinde
tahta kaşığa 9 damla damlatıp içiyorum ben çok olmuyor zaten değerim 8 çıktıKasiga damlatmayin. Metalle etkileşim oluyor. Bana gunde 40 damla verildi. Ayrica aksam saatlerinde alin. Yogurtla alabilirsiniz
tahta kaşığa 9 damla damlatıp içiyorum ben çok olmuyor zaten değerim 8 çıktı
yok canım bana ayçekirdeği yağı gibi hissediyorum kolay geldi açıkçası zaten az bişey peşinden de su içiyorumCanim agir olmuyormu tek basina tadi.?bak yogurda damlat hic anlamiosun.hem emilimi daha etkili oluyormus yogurtla.endokrincim boyle dedi bana
Yag oldugu icin su icmeyin emilim acisindan yogurt yada zeytinyagi iyi . Yogurt kalsiyum d vit ile birlikte daha iyi. Referans araligi hastaneye gore degisiyor. S. İcaginda 30 alt birimdi . Benim 15 cikmistiyok canım bana ayçekirdeği yağı gibi hissediyorum kolay geldi açıkçası zaten az bişey peşinden de su içiyorum
anladım canım yoğurtla deneyeyim o zaman bilmiyordum benim de 8 çıktı.Yag oldugu icin su icmeyin emilim acisindan yogurt yada zeytinyagi iyi . Yogurt kalsiyum d vit ile birlikte daha iyi. Referans araligi hastaneye gore degisiyor. S. İcaginda 30 alt birimdi . Benim 15 cikmisti
Yag oldugu icin su icmeyin emilim acisindan yogurt yada zeytinyagi iyi . Yogurt kalsiyum d vit ile birlikte daha iyi. Referans araligi hastaneye gore degisiyor. S. İcaginda 30 alt birimdi . Benim 15 cikmisti
Banaa sağlık ocağı verdi vitaminin içinde de var ben kullanmıyorum gebelik kategorisi c olan biilac zorunlu olmadıkça kullanılmaz diyor d vitamini ni olcmediler güneş yok diye her önüne gelene yazıyorlar12.haftamdayım bende ama ne doktor ne de sağlık ocağındakiler dvitamini kullanmam gerektiğini söylemediler bi sorun olur mu acaba ya?Kafama takıldı şuan.Kan testi de yaptırmıştım bişey demediler
Sorun olmaz ozmn teşekkür ederim:)Banaa sağlık ocağı verdi vitaminin içinde de var ben kullanmıyorum gebelik kategorisi c olan biilac zorunlu olmadıkça kullanılmaz diyor d vitamini ni olcmediler güneş yok diye her önüne gelene yazıyorlar
Yani bana verdiği halde kullanmıyorum doktoruma da dedim ben onu icemiyorum diye oda problem değil ictigin vitaminde var zaten dediSorun olmaz ozmn teşekkür ederim:)
Ben folik asit dışında bişey kullanmıyrm da vitamin filan ondan sordmYani bana verdiği halde kullanmıyorum doktoruma da dedim ben onu icemiyorum diye oda problem değil ictigin vitaminde var zaten dedi