- 6 Haziran 2024
- 23
- 3
-
- Konu Sahibi papatyagibi0
Dozu fazla gelmez değil mi ya ben biraz takıntılıyım da. Fazla doz da sıkıntılıymış çünkü anlayamadımColedan tablet alıp arka arkaya günlerde olmamak kaydıyla haftanın iki günü kullanabilirsiniz
Gelmez yükleme dozu bu zatenDozu fazla gelmez değil mi ya ben biraz takıntılıyım da. Fazla doz da sıkıntılıymış çünkü anlayamadım
Mümkün değil fazla gelmez. Hepimizde eksikliği var o yüzden kullanın muhakkak.Dozu fazla gelmez değil mi ya ben biraz takıntılıyım da. Fazla doz da sıkıntılıymış çünkü anlayamadım
Ben de kullaniyorum, hafta da iki gün ama doktor yazdi. Recetesiz satiliyor mu ki?Dozu fazla gelmez değil mi ya ben biraz takıntılıyım da. Fazla doz da sıkıntılıymış çünkü anlayamadım
Bilmiyorum ki eczaneye soracağım. Doktora gitmeme 20 gün var neredeyseBen de kullaniyorum, hafta da iki gün ama doktor yazdi. Recetesiz satiliyor mu ki?
Merhabalar,
Ben bugün kan tahlili verdim ve d vitamini değerim 4,7 çıktı.
29undan önce doktora görünemiyorum çok üzüldüm ve kafam çok karıştı.Hamilelik de düşünüyorum onun için de çok önemliymiş.
Bayram araya girecek acaba eczaneden takviye alsam mı bir zararı olur mu yoksa doktoru mu beklesem sizce? Çünkü doz ayarlaması yapabilir.
15 gün var çok içime oturdu d vitamini birçok hastalık sebebi olabilirmiş ve benimki çok düşük.
BilmiyorumBu değerlerde takviye alabilirsin.
Aşırı düşmüş. Yükselmesi baya zamanini alır.
Nasil ayakta duruyorsun?
Sağlık ocağım d vit bakmıyor. Hastanedeki tahlile bakarlar mıSaglık ocagına gıdın ılac yazarlar
Yoksa damlalar var 10 kg a bır damla seklınde kullanılıyor . K2 vıtamınıyle bırlıkte olanlar etkılı
Bilmiyorum
Ne kadar sürer ki yükselmesi?
Zaten doktora gitmeyi beklersem 20 gün beklemek zorundayım. Kendi başıma takviye almaya çekiniyorum
Niye? Günde 1000lik tableti yeni doğanlara veriyorlar.
Bu gidişle baya sürer.
Yükleme yapılırsa 3-6 ay sürer. Yaşam tarzıniz zaten Vitamin D üretimine uygun değilmiş. Bu sebepten uzun sürer
400 lük veriyorlar 1 yaşa kadar.
Kullanacağınız ürün besin takviyesi neden çekiniyorsunuz ve çok düşük değeriniz. Önce kanda yükselmesi gerek D vitamini takviyesi alırken magnezyum takviyesi da almalısınız yoksa yükseltemezsiniz, maalesef aile hekimi ve pek çok doktor bu ayrıntıları anlatmıyor.Bilmiyorum
Ne kadar sürer ki yükselmesi?
Zaten doktora gitmeyi beklersem 20 gün beklemek zorundayım. Kendi başıma takviye almaya çekiniyorum
Evet bakarlar . Ama godemezsen evzacıda verır bısey olmaz 20 gun sonra doktorun dozunu duzenlerSağlık ocağım d vit bakmıyor. Hastanedeki tahlile bakarlar mı