D vitamini, E2 hormonu ve gebelik?

ahbubenn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2023
236
113
29
Kızlar selam 10 ay önce korunmayı bıraktım başlarda rastgele ilişki oluyordu nasip olursa olur diyerek. 6 aydır da ovülasyon günlerini takip ederek planlı bir şekilde bebek için uğraşıyoruz. Bu süreçte hiç hamile kalamadım. Doktora gittim vajinal muayenede polip gördü ve hsg istedi. Onu adet bitince çektireceğim inşallah. Adetin 3. günü hormon testi de istemişti. D vitamini değeri 5 çıktı. Araştırdığım kadarıyla ciddi anlamda düşük bir değer. E2 hormonu da 22. Bu da sanırım düşük emin değilim. D vitamini eksikliği hamile kalmaya engel midir? E2 hormonu da düşük mü sizce? Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim

Kuzum d vitamini düşük evet. Oceanın d3k2 sini vermişti doktorum bana tavsiye ederim. Onun haricinde e2 hormonunda düşük gibi geldi ama e2 hormonu her ay değişebilir. Önemli olan tam ovülasyon günü e2 nin kaç çıktığı. Ovülasyon günü e2 değerin 180 üzerinde çıkarsa kaliteli bir yumurtan var anlamına geliyor bu süreçte d vitamininin yanı sıra mutlaka omega3 de kullan. Yumurta kalitesine inanılmaz etkisi var

Canım çok teşekkür ederim Doktorun verdiklerinin yanında omega 3 de kullanacağım mutlaka. Ovülasyon döneminde tekrar e2 ye bakılmasını ister mi doktor yoksa ben mi talep edeyim?

Canım çok teşekkür ederim Doktorun verdiklerinin yanında omega 3 de kullanacağım mutlaka. Ovülasyon döneminde tekrar e2 ye bakılmasını ister mi doktor yoksa ben mi talep edeyim?
Çoğu doktor istemiyor eğer yumurta tedavisi görmüyorsanız . O yüzden siz talep edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…