- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir neden olduğunu anlamadığım bir bas dönmem var. Tam fildir fildir değil kafam boşalıyor yer kayıyor gibi. Bugün dikkat ettim sinirlenince başladı. 3 oğlum var Allah bağışlasın 6 ay oldu sonuncuyu doğurali. Şeker 90 tansiyon 11/7 hep normal. Bu ara asabiyette başladı. Kbb dr gittim alerji ilaci verdi. Geçmezse nörolojiye git dedi. Nöroloji bir durum olsa daimi devam eder benim arada oluyor. En son folik asit değerim 5 çıkmıştı. Bir kutu ilaç kullandım. Dün başka kbb ye gittim kulak burun boğaz temiz ve vertigo böyle olmaz muhtemel vitamin eksikligi dedi ve d vitaminim 20 cıktı. Daha önceleri 35 çıkmıştı doğumdan sonra olcturdugumde. o zaman da haksızlığın vardı endokrin doktoru vitaminsizlik her şekilde belli edebilir kesin bir şeye bağlayamayız demişti. Acaba d vitamini eksik diye mi böyle bas donmesi gibi oluyor sanki kafama elektrik çarpıyor gibi oluyor beynim boşalıyor ama mesela hiv düşmedim arada dengesiz yürüyor gibi hissediyorum ama normal yürüyorum. Vertigomu arkadaşım var ciddi sıkıntılı bir hastalıkmis. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Mesela folik asitim düştüğünde de dudaklarımda seğirme olurdu yüzümde seğirme olurdu hatta yüz felci mi oluyorum diye çok kaygılanırdım. Zaten kaygi bozukluğum var. O geçti şükür. Arada minik minik oluyordu yine ilaca başladım.
Çok uzun oldu. Teşekkürler şimdiden
Mesela folik asitim düştüğünde de dudaklarımda seğirme olurdu yüzümde seğirme olurdu hatta yüz felci mi oluyorum diye çok kaygılanırdım. Zaten kaygi bozukluğum var. O geçti şükür. Arada minik minik oluyordu yine ilaca başladım.
Çok uzun oldu. Teşekkürler şimdiden