D smart mı dıgıturk mu

d smart şimdi bi kampanya çıkartmış internet alana hd cihaz+ dsmart kanalları 55 tl aylık . ilk önce dsmartı bağlıyorlar 1 ay sonrada interneti birde şöle bişi oluyor.sen interneti gidip iptal ettiremem diyorsan internet taşıma evrakı ver,yorlar sonra dsmart ben halledecem diyor halletmiyor veya geç hallediyor ay sonunda bi bakıyorsun 2 fatura gelmiş bu olaylara dikkat edin kızlar bizim canımız yandı sizde yanmayın :)

Eski bir digiturk kullanıcısı olarak, kesinlikle önermiyorum. Bağlandıktan sonra mütemadiyen her ay aradım, mutlaka problem oldu. Fazla fazla para bile ödedim. Sürekli eve servis geliyordu ki servis parası da her seferinde 20,00 TL idi. Sonunda canıma tak etti, tüketici haklarına yazdım. Onlar digiturke uyarı vs göndermişler adamlar hiç cevap bile vermemişler. Vermedikleri için de taahhütlü üyeliğimin 7. ayında taahhütü iptal ettirme kararı aldı tüketici hakları ki zaten benim de talep ettiğim buydu. Bir daha digiturk mü aman yanından geçmem!!
Şimdi teledunya kullanıyorum, ve gayet de memnunum, hiç bir problem olmadı, servis için ücret de almıyorlar.
Dsmart için ise dsmart kullananlar var etrafımda hepsi de çok memnun.

arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır D Smart ve Smile internet kulllanıyodum.yaklaşık 1 ay önce evimi taşıdım ve d Smartı ve interneti nakil ettirdim.taşındığım günden beri ne interneti ne de doğru dürüst D smartı izleyebiliyoruz.zaten smile ve d smart blirleşmiş.ayın 15 inde her ikisinide kapatmaları için müşteri hizmetlerini aradık.o günden beri kaçıncı defa aradığımızı hatırlamıyorum,biz size geri döneceğiz diyorlar hala dönüş yapan yok.üsteik kullanamadığımız interneti ücretlendirmişler. bunun üstüne bir daha aradı,neler söylemedi,ararız dediler hala aramadılar.buradaki kuran servise gittik,başlarından savdılar.
eşimde yeni d smart alsam yarım saatte halledersiniz diye epey tartıştı.en son tüketici mahkemesine başvuracağım.
eğer sizi üye yapmak istorlarsa yarım saatte hallediyorlar.üstelik eşimin teline müşteri hizmetleri cevap vermedi.benim telden aradı anında açıldı.hala daha fatura ödüyoruz.

uydunet+teledünya diyorum
kablo tv de hediye oluyor evdeki diğer odalarda kullana bilirsiniz.
sınırsız internete 24 tl ödüyorum 10 tl teledünya 5 tl de sinema paketine
tavsiye ederim

uydunet+teledünya diyorum
kablo tv de hediye oluyor evdeki diğer odalarda kullana bilirsiniz.
sınırsız internete 24 tl ödüyorum 10 tl teledünya 5 tl de sinema paketine
tavsiye ederim

Bu çok hesaplıymış bence uyduya geçmeyi düşünüyorum bende
ama internet hızı kaç gb acaba araştırmak lazım

yıllardır d smart kullanıcısıyız hemde 2 tane d smart var bu yıla kadar her şey güzeldi ama son bir kaç aydır birsürü sorun çıkardılar .bir üyeliğimizi iptal ettirmek istedik ama bunu bir türlü yapmadılar burda uzun uzun yazmak sizi sıkmak istemiyorum ama 2 yıllık sözleşmemiz bitsin bir daha asla d smartla işimiz olmaz .nefret ettirdiler resmen .tavsiyede etmiyorum .

teledünya kullanıyorum standart pakette bile bissürü hd kanal var bence onu alabilirsin hemde alıcısı media player olarak kullanılabiliyor harddisk i bağlayıp film izliyoruz

Kesinlikle digiturk. Daha kaliteli, eşim belgesel izlemeyi seviyor, kanal seçeneği çok ve gayet güzel.

ne d smart nede dıgıturk ıkısındende ıllah geldi yayın alamassın garantı suresınde bozulsa cıhaz teknık servıs para ıster yaptık derler gıderler ve o arıza sureklı tekrar eder dun dıgıturk faturamı odedım yarım saate acılır dedıler hala yayın yok daha neler neler bı cok sorun bence alın normal bı uydu alıcısı bı kere verın paranızı bakın keyfınıze uyduda daha cok kanal var ıkısınıde kullan bırı olarak sıze tavsıyem budur bence şikayet var sitesine aratın ıkı urunude anlarsınız ne demek ıstedıgımı

Son düzenleme:
d smart kullanmadim yorum yapamicam ama digiturkten illallah geldi artik hirsiz bi kurulus amaci oldguna eminim artikk...!
ayda bir yayin bozulur mecbur kalirsin servis cagirmaya bi halt etmezler 20lira alirlar, musteri hizmetleri isini kolaylastirmak yerine guclestirmekte birebir, simdi yeni bir olay varmis her odedigin fatura basina ucretten haric 1TL fatura parasi aliyorlar dusunuun kac milyon kullanici var her fatura basina 1TL belli paket ucreti disinda bu dedigim. valla ailecek lanet ettik digiturke o derece paraya dondurduler isi musterilerini sanirim TL Isareti olarak goruyorlar artik

direk uydu diyorum
hatta hd olanını almak daha mantıklı
boşuna para vermekten bıktım
zaten belli başlı kanalları izliyoruz
film v.s. için ise netten indirme veya smart tv özelliği yeterli geliyor
şimdi bende teledünya ve uydunet var zamanında sinema paketi vardı baktım aynı filmler dönüp duruyor ve çok ta yeni değiller iptal ettirdim
evdeki bir tvde kablotv diğerinde uydunet ötekinde çanak var
şu süperonline ile telefon ve interneti makul bir fiyata halledersem abonelikleri iptal ettireceğim
diğer tvleride çanağa bağlayacağım

Dün Dijitürk bağlattık bakalım inşallah pişman etmezler. Kanallar ve görüntü kalitesi güzel .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…