D smart mı dıgıturk mu

merhaba ben uydunet kullanıyorum. ınternet ve tvde toplamı fatura 28 tl gelıyo ınternet ıstedıgı kadar muzık ındır flm ızle tamamn ucretsız. cok memunum. aa sınema paketı alırsan daha ıı olur. sınema aıle flmlerı gosterıyo degısık kanallarda var.

dsmart dıgıturk nasıl bılmıyom

Son düzenleme:
Biz bu seneye kadar digitürk kullanıyorduk. Eşim sormadan üyeliği devam ettirip fiyatıda 75.tl ye çıkardıkları için iptal ettirdi. D smart aldı. Ama biz d smartı hiç beğenmedik. Kesinlikle digitürk.teki kanallar çok daha güzel..

D SMART HD KULLANUyoruz hd dıe oda aylık 30 lıra makına ucerteıde dahıl 30 odıcz gusel kanallarda ara kayıyor aslında bende memnun deılm hd dıe gırdık artık bu yolla

Kusura bakmayın yeneyim. Birde iPad ile yazıyorum. Kendine göre kelimeleri bazen çeviriyor. En iyi HD kalitesi tele dünya.

Dsmart kullandık 2 yıl
şimdi dijitürk hd kullanıyoz çok damemnunum istediğin herşey mevcuttt

Son düzenleme:
valla dıjıturk ıyı guzelde 14 tl ıle basladık 2 ay olmadan 50 60 sımdıde 100 kusur fatura gelıo
fılm kanalı su bu o derken bınıyoda bınıyo

digitürk kullandık 3 sene boyunca mecburen ve şimdi normal uydu kullanyoruz ve hiçç gerek yok digitürk veya d smarta bence uyduda zaten standart paketin üstünde kanallar var gerisi hep para para bedava izleyebileceğim kanallar varken neden üstüne para vereyim her ay. filmleri zaten netten rahatlıkla izleyebişlirsin tak pc yi tv ye ohhhh
hee digitürk de bşu vardı seni üyeliğini devam ettirmek için lig tv vs hediye veriyordu 1 ay veya doğum günlerinde felan
yani hiçç gerek yokkkk bence

biz 3 sene boyunca d smart kullandık.uydu bozuldu.bulunduğumuz yerdeki servisten kaynaklı tamire gelmediler eşimde kızdı digitürk e geçti.1 yıldır kullanıyoruz.hiç memnun değiliz tekrar d smart a geçicez anlaşmanın bitmesini bekliyoruz.kanalları az hepside paralı.d smart taki kanalların hepsini alsak digitürk ün parasının yarısına yetişemez daha.kısacası en iyisi d smart.

Canim sakinnnnnnn digiturkkk alma sakinnnnn cok mağdur ediyorlar insanı....ben yandım sen yanma...al dsmart HD...süper....biz digiturkkk kullanıyorduk...sonra değiştirmek istedik iptal ettik...kutuda evde boş boş duruyordu...gelip almadılar defalarca aramamıza rağmen...sonra aradan bir sene gecti bize 750 tl borç çıkardılar.megersem kutunun parasiymis...bizde pasa pasa ödedik bosu bosuna 750 tl...icime oturdu yemin ederim...duşun iptal ettirdik borç yok üstelik kutuyuda almaya gelmediler...bide onceden tebligat göndermediler...direk icra kağıdı gönderdiler...biz suan mahkemeligiz...en ufacık açık arıyorlar...hemen yakıştırıyorlar borcu...

dıgıturk kesınlıkle tavsıye etmıyorum tv bu yu tavsıye edıyorum bence harıka bısey ben en basta gereksız dıye ıstememıstım ama sımdı baya baya hosuma gıttı cok harıka cok guzel kanallar var canlı yayını durdurup kaldıgın yerden devam edıyosun mesela canınmı sıkıldı bugun kacırdıgın yayınlanan fılımler kayıt altında secıyosun ıstedıgın an ızlıyosun super bısey bence

Açıkçası ne izlemek istediğinize bağlı biz digitürk kullanıoruz memnunuz belgesel film güzeldir

Bizde ayyynen bu olayı yaşadık... ve gerçekten d-smart daha iyimiş onu anladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…