Herkese merhaba 12. Ayda dış gebelik geçirdim tek doz metotraksatla sonlandı. Rahim yumurtlik problem yok ve benim adet günüm geçti ne zaman olduğumu da hatırlamıyorum şaka gibi test almadım henüz ama korkuyorum ya gebeysem ve yine dış gebelik olursam die var mı böyle bir durum yaşayan ????
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dış gebelik ve sonrası
- Konu Sahibi Hhandannn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #disgebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? En iyi cevap
Evet canım şansa bıraktık çünkü zevk alıyoruz dış gebelik olup ağrı çekmektenKorunmadınız mı, şansa mı bıraktınız?
İlişki oldu mu bu dönemde. Dış gebelik geçirmedim ama korkmayın hayırlısı ile olur gidin test yapın. Benimde bi düşüğüm varHerkese merhaba 12. Ayda dış gebelik geçirdim tek doz metotraksatla sonlandı. Rahim yumurtlik problem yok ve benim adet günüm geçti ne zaman olduğumu da hatırlamıyorum şaka gibi test almadım henüz ama korkuyorum ya gebeysem ve yine dış gebelik olursam die var mı böyle bir durum yaşayan ????
Eve
İlişki oldu mu bu dönemde. Dış gebelik geçirmedim ama korkmayın hayırlısı ile olur gidin test yapın. Benimde bi düşü
Evet ilişki oldu günümde geçti ama korkuyorum.1 yıl olmasa iyi olur demiştir dr
Düşükte 3 ay diyor dış gebelikte niye o kadar uzun bilmiyorum. Bence test yapın belki normaldir iyi düşünün. Eltim dış gebelik geçirdi sonra bi tane düşük yaptı 2 oğlu var. Şuan hamile doğuracak inşallah sizinde olurEvet ilişki oldu günümde geçti ama korkuyorum.1 yıl olmasa iyi olur demiştir dr
Yapılan iğneden dolayı 1 yıl olmasın deniliyor kanser hastalarına da kullanılan bı tür iğne bu. İlk 3 ay insan vücudunda dolaşıyor. Maşallah benim de bir kızım var ikinci olacak nasip olursa artık yarın bı test yapacağım. Hayırlısı olsunDüşükte 3 ay diyor dış gebelikte niye o kadar uzun bilmiyorum. Bence test yapın belki normaldir iyi düşünün. Eltim dış gebelik geçirdi sonra bi tane düşük yaptı 2 oğlu var. Şuan hamile doğuracak inşallah sizinde olur
Korunmadınız mı, şansa mı bıraktınız?Yapılan iğneden dolayı 1 yıl olmasın deniliyor kanser hastalarına da kullanılan bı tür iğne bu. İlk 3 ay insan vücudunda dolaşıyor. Maşallah benim de bir kızım var ikinci olacak nasip olursa artık yarın bı test yapacağım. Hayırlısı olsun
Evet canım şansa bıraktık çünkü zevk alıyoruz dış gebelik olup ağrı çekmektenKorunmadınız mı, şansa mı bıraktınız?
En iyi cevap
Düzgünce bir soru sordum yardımcı olmak adına, dediğiniz gibi zevk almıyorsanız ve bilimsel korunma yöntemlerinden birini seçtiyseniz hamile değilsinizdir merak etmeyinEvet canım şansa bıraktık çünkü zevk alıyoruz dış gebelik olup ağrı çekmekten
Size kaç ay olmuştu dış gebelikte bu zamana. Hadi hayırlısı olsun haber verin. Allah bağışlasınYapılan iğneden dolayı 1 yıl olmasın deniliyor kanser hastalarına da kullanılan bı tür iğne bu. İlk 3 ay insan vücudunda dolaşıyor. Maşallah benim de bir kızım var ikinci olacak nasip olursa artık yarın bı test yapacağım. Hayırlısı olsun
Hamile olursanız adet tarihi bilmiyorsunuz demi6 ay oldu. Amin cümlemize inşallah
Emin değilim yani 20 sinden sonraydı ama net tarih bilmiyorumHamile olursanız adet tarihi bilmiyorsunuz demi
Oy inşallah doktor bilir komşum çok zorlandı bilemediler ha bugün ha yarın derken aniden doğurduEmin değilim yani 20 sinden sonraydı ama net tarih bilmiyorum
Test yaptım neyseki negatifOy inşallah doktor bilir komşum çok zorlandı bilemediler ha bugün ha yarın derken aniden doğurdu
İyi gözünüz aydınTest yaptım neyseki negatif
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
yok artık oyle bısey kalmadı bende metotraksate ıgne oldum dıs gebelıgım sonlanırken 3ay yeterlı artık korunma ıcınYapılan iğneden dolayı 1 yıl olmasın deniliyor kanser hastalarına da kullanılan bı tür iğne bu. İlk 3 ay insan vücudunda dolaşıyor. Maşallah benim de bir kızım var ikinci olacak nasip olursa artık yarın bı test yapacağım. Hayırlısı olsun
- 15 Şubat 2023
- 189
- 205
- 23
- 29
Benimde temmmuzda 3 ay dolacak doktorum yeterli dedi koruma içinyok artık oyle bısey kalmadı bende metotraksate ıgne oldum dıs gebelıgım sonlanırken 3ay yeterlı artık korunma ıcın
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
evet bende gecırdım gecen sene doktorum 3 ay demıstı, onceden 1sene dıyorlarmıs ama sureklı arastırma vs yapıldıgı ıcın 3aya düşmüşBenimde temmmuzda 3 ay dolacak doktorum yeterli dedi koruma için
- 15 Şubat 2023
- 189
- 205
- 23
- 29