Herkese merhaba 12. Ayda dış gebelik geçirdim tek doz metotraksatla sonlandı. Rahim yumurtlik problem yok ve benim adet günüm geçti ne zaman olduğumu da hatırlamıyorum şaka gibi test almadım henüz ama korkuyorum ya gebeysem ve yine dış gebelik olursam die var mı böyle bir durum yaşayan ????
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dış gebelik ve sonrası
- Konu Sahibi Hhandannn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #disgebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? En iyi cevap
Evet canım şansa bıraktık çünkü zevk alıyoruz dış gebelik olup ağrı çekmektenKorunmadınız mı, şansa mı bıraktınız?
Siz ne zaman oldnuz? Kaç tane doktora gitsem hepsi 1 yıl Dioryok artık oyle bısey kalmadı bende metotraksate ıgne oldum dıs gebelıgım sonlanırken 3ay yeterlı artık korunma ıcın
Teşekkür ederim çok saolun
İyi gözünüz aydın
Geçmiş olsun zor bir süreç malesef ki. Sizede mi 3 ay sonra bebek için problem olmaz denildiBen nisanda oldum iğne tek doz nasipse ağustosto bırakçam çok acı çektim işallah tekrarlamaz bidaha
Ay yorumlari şaşkınlıkla okuyorum inanınevet bende gecırdım gecen sene doktorum 3 ay demıstı, onceden 1sene dıyorlarmıs ama sureklı arastırma vs yapıldıgı ıcın 3aya düşmüş
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
ben gecen sene hazıranda gecırdım, doktorum prof.Siz ne zaman oldnuz? Kaç tane doktora gitsem hepsi 1 yıl Dior
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
bazı durumlar doktordan doktora degısıyor , bir cok konu var ben artık şaşırmıyorum :)Ay yorumlari şaşkınlıkla okuyorum inanın
- 15 Şubat 2023
- 189
- 205
- 23
- 29
Evet canım benimde 3 aydan sonra koruma dedi doktorumGeçmiş olsun zor bir süreç malesef ki. Sizede mi 3 ay sonra bebek için problem olmaz denildi
- 15 Şubat 2023
- 189
- 205
- 23
- 29
Ben 2 doktorumada sordum yaa 3 ay dedi ben tek doz oldum şimdi nasipse diğer regl geçtikten sonra rahim filmi var sıradaAy yorumlari şaşkınlıkla okuyorum inanın
- 15 Şubat 2023
- 189
- 205
- 23
- 29
Ne şikayetleriniz vardı acaba ?Herkese merhaba 12. Ayda dış gebelik geçirdim tek doz metotraksatla sonlandı. Rahim yumurtlik problem yok ve benim adet günüm geçti ne zaman olduğumu da hatırlamıyorum şaka gibi test almadım henüz ama korkuyorum ya gebeysem ve yine dış gebelik olursam die var mı böyle bir durum yaşayan ????
- 22 Ocak 2017
- 5.651
- 7.044
- 198
Mayıs ayında tek doz metotreksat oldum üniversite hastanesine yapıldı ve prof bile baktı. Hiçbiri bir sene korun demedi. Üç ayın yeterli olduğunu söylediler başka bir dr da garanti olsun 6 ay dedi. Bizde 4 ay korunup sonra tekrar deneyeceğiz. Bir sene olduğunu sanmıyorum sizden başka kimseden duymadım inşallah normal gebeliktir