• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

d&pden parfüm almayı düşünüyorum, tavsiye verirmisiniz?

hehe cnm :)) ben bugun ilk kez dısarı cıkarken surdum erkek arkadasm hasta oldu.. bırde sanırım herkesin tenınde kendı kımyasıyla bırlıkte bı nevı kendı kokusunu cıkartıyo ortaya:)

kızlar ben bugun dp den nao isimli bir parfum aldım oradakı bayanın tavsıyesı uzerıne...ve size anlatamam o kadar asil ve muhtesem ki..hic agır degil cok hafıf bır koku olmasına ragmen cok kalıcı..ve cekiciligine kapılmamak elde değil..aklınızda bulunsun;)

nao hangısı naomi campbell mı oluo cıkolata kokusu kodu ne onun canım :):utangac::utangac:

Cok öneren olmustu bende bugün gidip L11 aldım cok güsel kukusu varmıs begendim :) noa nın kokusuna da bakcaktım ama yoktu ellerinde ..

naomi campbell degıl canım sadece noa denız gbı kokuyo hanı boyle denız kokusunu bılırsınız aynı onun gbı sanırım en ıyı bole tarf edebılırım

şuan lift kullanıyorum çok kalıcı...kurabiye kokusu diye tanınıyor...insanın yiyesi geliyo çok tatlı kokuyo...:))

Back