d&pden parfüm almayı düşünüyorum, tavsiye verirmisiniz?

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
kızlar d&pden aldığınız en güzel, en hoş, en kalıcı parfüm hangisiydi?

şimdiden teşekkürler (

canımm ben dahaa almadımm hep orjinall alırdımm amaa artık bende dp den alacamm ilk öncee armani mania ve sopnra noa ile başlayacamm almayaaa

kızlar L11 ve C24 harikaymış. ikisini de alıcam. özellikle C24 kış aylarında idealmiş. aldığım zaman yorumlarım tekrar

L11 lacoste touch of pink C24 chanel candy.chanel tamamen şekerli bi koku ve inanılmaz etkilii süper kalıcıı a.s

canım L11 Lift.touch of pinkin kodu L10. dün L11aldım ben d&p den..gerçekten müthiş kokuyor inanılmaz kalıcı beyaz tenliyim çok yakıştı bu koku bana..ayrıca candy de süper. bi kolumada ondan sıkmıştım bakarken 6-7 saat kaldı her ikiside kolumda.yanlız çok şekerli bi koku candy ve de yoğun koklarken ısırasım geldi kolumu o kadar leziz ki:))) bu şişeyi bitireyim hemen candy alıcam..100cc 22 liraya aldım kocaeliden.
ayrıca gloriada güzel ve çiçek kokusu sevenler için jadorede harika..kalıcılarda üstelik..
kollarımın çeşitli yerlerine bu iki kokuyuda denemiştim eve geldim etrafımdakilere üzerimdeki 4 kokuyuda koklattım herkes hiç istinasız lift için en güzeli dedi.tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Touch of pink aldım yeni daha cok begendim kokusunu ayrıca candy yi de çok begendim onu da alacammmmmmm

bnde düşünüyorum almayıı
hafif çicek kokularını seviyorum bana neler önerirsnz??

kızlar çok ağır olmayan bi kaç koku önerir misiniz,20 yaşndayım..esmere yakın tenliyim filan
yarın almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorummmopuyorumnanaktan

kızlar bende burberyy classıc aldım cok harika ve çok kalıcı emperıo armanı aldım o cok kalıcı degıl sankı guccı rushta aldım bana cok agır geldı belkıde bana yakısmadı yada cok sıktım :)

kızlar ben bugun dp den nao isimli bir parfum aldım oradakı bayanın tavsıyesı uzerıne...ve size anlatamam o kadar asil ve muhtesem ki..hic agır degil cok hafıf bır koku olmasına ragmen cok kalıcı..ve cekiciligine kapılmamak elde değil..aklınızda bulunsun

hmm nao yerimseniben bundan sonraki alacağım ilk parfüm bu olacak çok güzel tarif etmişsin canım çekti :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…