d&p parfümmm

Ne tarz kokuları seversin? Şekerli? Vanilyalı? Meyveli? Çiçeksi?

Ben meyveli kokuları daha çok sevdiğimden "Ralph Lauren" vazgeçilmezimdir. herkese de tavsiye ederim:lepi:

noa(temiz),miracle(çiçek),dolce gabbana light blue(limon,ferah),cerutti(sabun)moschino cheap&chic(sabun);bunlar hafif ve orjinallerine benziyor

ben en çok light blue yu beğeniyorum

aa birde ağır seviyorsan;lancome hypnose,chopard casmir,narciso rodriguez (ben narcisoyu beğeniyorum)
dün de eternity moment kokladım,hem orjinalini hem d&p dekini kokladım aynı ve çok güzel

bende r10 bitirdim. çok severek almıştım l10 da lacoste touch of pink oda çok güzeldir hafif ve pudramsı orjinaline çok yakın oda bitmek üzere....narciso rodrigueze bakıcam bende

Issey Miyake vital bakabilirsiniz dp de gene kokusu çok hoş ve güsel.şuan burberry kullanıorum bitince tekrar alacağım parfüm Issey Miyake vital denenmeli derim:)

bende bugün narcisoya baktım banada biraz ağır geldi ama baya bi kalıcı ...noayada baktım çoook beğendim tam baharlık yazlık bi koku bende baya bi kalıcı oldu tavsiye ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…