- Konu Sahibi audreywaldorf
-
bbenm de yardm istedgim bir konu buu ayri konu acmak istemedim arkadaslar d&p den almak istiyorum ama kalici ve agir kokmayan hafiff kokulu parfumler hangileri d&p dekullananlar soyleyeblirmi? :) mesela dkny be delicious yada burberry classic yda lacoste parfumlerinin kaliciligi nasil d&p de?
tesekkurlerrr anneniz de dp den kullaniyor degilmi. peki baksa kalici hafif koku onerileriniz var midkny be delicious hic elma gibi kokmuyodu ben begenmedim tamam hafifti ama kalıcı da degildi. lacoste classic annem kullanıyo ve bence kalıcı elbiselerinden cıkmıyo jadore da öyle. ve hafif kokular. armani she, burberry classic ise uçucu geldi bana ama çok güzel kokuları yani tazelerim parfum diyenlere göre.
Dp den daha once parfum almadim da parfum listesinde sadece kodlar mi yaziyor parfumlerin adi yazmiyor mu mesela A18 dedgnz parfumn orjinal adi da yaziymu yaninda.
tesekkurlerrr anneniz de dp den kullaniyor degilmi. peki baksa kalici hafif koku onerileriniz var mi
cevaplarinizve yardiminiz icin cok tesekkurler en kisa zmnda gidip bunlara bakacagimevet annem ben babam dp den alıyoruz. annem jadore ve lacoste classic kullanıyor kıyafeti yıkanıyo ütülerken bile kokuyo. bn de armani she aldım iste sabah sıktım aksam burnuma hafif hafif geliyor güzel pudramsı spor günlük bi koku. ama ben esmer oldugum icin daha kalıcı sekerli kokuları yakıstırıyorum kendime. o yuzden hafif kokuları pek bilmem ama kokladıklarımı sana yazabilirim. ralph lauren ralph çiçekli hafif ama ölümüne kalıcıydı yaa diğerleri çıktı o çıkmadı kolumdan bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?