• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P nin en kalıcı parfümleri

audreywaldorf

Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
433
5
96
İzmir
Evet kızlar herkesin yazmasını istiyorum, açık parfüm için bir konu var ama burda sadece kalıcı parfümleri konuşalım olur mu?öğleden sonra D&p'ye gidicem ve fikrim olsun istiyorum.Ben iki parfüm alıcam biri seksi biri böyle tertemiz kokucağım bir parfüm.Ama en önemlisi kalıcılıkları.

bu konunun hepimize yardımcı olucağını düşünüyorum inş bakalım:3::3::6:

parfüm rengi ne kadar sarımsıysa o kadar agir yani kalicidir.
lolita lift, chopard wish, cacharel lou lou, britney spears fantasy bana kalici ve keskin geliyor, kokusu gecmio gunlerce. hele britneyi lisede koridora skmistim yatili okudum ben, kiz odami buldu koridordaki koku senin parfmun mu ddi evet az kaldi dibinde skildim dedm kiz istedi verdim. :D acik parfumdu tbi

bbenm de yardm istedgim bir konu buu ayri konu acmak istemedim arkadaslar d&p den almak istiyorum ama kalici ve agir kokmayan hafiff kokulu parfumler hangileri d&p dekullananlar soyleyeblirmi? :) mesela dkny be delicious yada burberry classic yda lacoste parfumlerinin kaliciligi nasil d&p de?

bbenm de yardm istedgim bir konu buu ayri konu acmak istemedim arkadaslar d&p den almak istiyorum ama kalici ve agir kokmayan hafiff kokulu parfumler hangileri d&p dekullananlar soyleyeblirmi? :) mesela dkny be delicious yada burberry classic yda lacoste parfumlerinin kaliciligi nasil d&p de?

dkny be delicious hic elma gibi kokmuyodu ben begenmedim tamam hafifti ama kalıcı da degildi. lacoste classic annem kullanıyo ve bence kalıcı elbiselerinden cıkmıyo jadore da öyle. ve hafif kokular. armani she, burberry classic ise uçucu geldi bana ama çok güzel kokuları yani tazelerim parfum diyenlere göre.

dkny be delicious hic elma gibi kokmuyodu ben begenmedim tamam hafifti ama kalıcı da degildi. lacoste classic annem kullanıyo ve bence kalıcı elbiselerinden cıkmıyo jadore da öyle. ve hafif kokular. armani she, burberry classic ise uçucu geldi bana ama çok güzel kokuları yani tazelerim parfum diyenlere göre.
tesekkurlerrr anneniz de dp den kullaniyor degilmi. peki baksa kalici hafif koku onerileriniz var mi

A18 diyorum başkada bişey demiyorum..
Sokakta,alışverişte tanımadığım insanlar dönüp dönüp soruyorlar...

Dp den daha once parfum almadim da parfum listesinde sadece kodlar mi yaziyor parfumlerin adi yazmiyor mu mesela A18 dedgnz parfumn orjinal adi da yaziymu yaninda.

Dp den daha once parfum almadim da parfum listesinde sadece kodlar mi yaziyor parfumlerin adi yazmiyor mu mesela A18 dedgnz parfumn orjinal adi da yaziymu yaninda. ba

Dp den daha once parfum almadim da parfum listesinde sadece kodlar mi yaziyor parfumlerin adi yazmiyor mu mesela A18 dedgnz parfumn orjinal adi da yaziymu yaninda.

evet orjinal adı ve kodu yazıyor ama ben geçen dp ye gittim kadın dedi ki listemiz degisti internettekiyle aynı degil dedi o yuzden ben kadına orjinal ismi soyluyorum bana listeden bakıp o kodun parfümünü veriyor. o yüzden kodla ezberlemiyorum yani olabilir yeni parfüm çıkar falan kodlar değişir.

tesekkurlerrr anneniz de dp den kullaniyor degilmi. peki baksa kalici hafif koku onerileriniz var mi

evet annem ben babam dp den alıyoruz. annem jadore ve lacoste classic kullanıyor kıyafeti yıkanıyo ütülerken bile kokuyo. bn de armani she aldım iste sabah sıktım aksam burnuma hafif hafif geliyor güzel pudramsı spor günlük bi koku. ama ben esmer oldugum icin daha kalıcı sekerli kokuları yakıstırıyorum kendime. o yuzden hafif kokuları pek bilmem ama kokladıklarımı sana yazabilirim. ralph lauren ralph çiçekli hafif ama ölümüne kalıcıydı yaa diğerleri çıktı o çıkmadı kolumdan bu arada..

hafif kokuların kalıcı olmasını pek beklemeyin tabi ki. :) ben temiz temiz kokması için noa, armani she, lacoste yada burberry clasic gibi pudramsı çiçekli günlük kokuları öneririm. seksi ve tatlı kokan parfüm derseniz şekerli oryantal sıcacık bi parfüm öneririm. ben sahsen chopard wish, euphoria, alien v.s. :)

evet annem ben babam dp den alıyoruz. annem jadore ve lacoste classic kullanıyor kıyafeti yıkanıyo ütülerken bile kokuyo. bn de armani she aldım iste sabah sıktım aksam burnuma hafif hafif geliyor güzel pudramsı spor günlük bi koku. ama ben esmer oldugum icin daha kalıcı sekerli kokuları yakıstırıyorum kendime. o yuzden hafif kokuları pek bilmem ama kokladıklarımı sana yazabilirim. ralph lauren ralph çiçekli hafif ama ölümüne kalıcıydı yaa diğerleri çıktı o çıkmadı kolumdan bu arada..
cevaplarinizve yardiminiz icin cok tesekkurler en kisa zmnda gidip bunlara bakacagim

E4 She EMPORIO ARMANI SHE:16::16::16::16::16::16:

N3 Flavia NAOMI CAMPBELL

chanel change

Son düzenleme:
Back