dp den değil ama ben escada magnetism aldım geçen hafta. önce çok güzeldi tatlımsı şekerli bir koku fakat sonra hoşuma gitmedi nedense...sıvı sabun kokusuna dönüştü. yani tercih sizin bana sonradan fazlaca şekerli geldi kokusu....
canım escada'nın bir kaç parfümünü deneyen(collection,pasific paradise)biri olarak;
tavsiye etmiyorum çünkü bana diğer escadalar gibi tatlı bi şeker kokusu hissettirmedi.magnetism diğerlerine göre biraz daha baharatlı diyebilirim.Tabi koku,ten de duruşu vs etkenler göreceli olduğundan denemende fayda var.yerimseniben
boşversenize bu işleri yaa escada collection yanık şeker kokusuyla sevgilinizi baştan çıkarın.kokunu özledim desin size...yaşıyorum bunları çokta mutluyum
magnetisim dpde kokladım çok güzel kokuo sexi parfümler arasındaydı.bileğime sıkmıştım güzel koklamaktan alamadım kendimi bayada kalmıştı.bi ara denemeyi düşünüorum.
yok ya ben denedim escada magnetismi sabuk gibi kokuyo ıyyyyyy..bence escada collection derim.yanık şeker kokusuyla yürüyün yoldalkisalkisalkisa rahat rahattt güven ve emin adımlarla herkes kokunuza hayran kalsın :)))
yok ya ben denedim escada magnetismi sabun gibi kokuyo ıyyyyyy..bence escada collection derim.yanık şeker kokusuyla yürüyün yolda rahat rahattt güven ve emin adımlarla herkes kokunuza hayran kalsın :)))