d&p den dior miss cherrie kullananlarrrrr burayaaa

dilosch89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
470
0
96
35
İstanbul
slmm bebişlerrrr d&p deki dior miss cherrie kalıcımı acaba..orjınalıne benzıomu cok merak edıyorumm kullananlar yardımcı olurlarsa sevinirimm..şekerli koku arıyorummm 212sexy ve close selection de denyceklerım arasındaa:)bayanssulusmilebayanssulusmile

Bende şekerli kokulardan hoşlanıyorum armani black aldım en son dp den ve çok memnun kaldım ama sizin söylediklerinizi hiç denemedim..

cokk tesekkurr ederimm hiç denemedim armani black i bole tatlı tatlı bi kokuysa denemek isterimm..tesekkur ederimm yorum için:)

Ben D&P den denemiştim ama gerçeği kadar güzel değil, daha ağır kokuyor...mirmirmirmir

tamam canımmm benımmm cok tskkr ederimmm c22 cok tatlı bi koku onu denycem galba 212sexy de basarılı dıye dymstm

ben dior miss cherrie kullanıyorum ilk sıktığında ağır ama sonradan çok güsel ve değişik bi koku oluyo hafif ekşi ama sanki vişne gibi kokusu ben çok beğeniyorum.gloria ya taktım şimdide

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…