• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D gebelikten sonra tek tple HAMLEYM

kürleri uygulayalım mı gerçekten işe yarıyor mu??
sen denedin öyle mi hamiş kaldın minnoşumm...:1shok:
neleri denedin yazabilir msin:((((
:kahve:bende içim hemen...

Bitanem ben kürleri hep okuyodum burdan ama hiç denememiştim bu ay bi denyim ne çıkar dedim kendi kendime CADIARZU
Adaçayı yağı kürü var, pamuğun ucuna koyup rahime doğru itiyosun bulamazsan detayı yazarım sana, sonra bide her sabah açkarna bal+tarçın+çörekotu+polen koyup bi tatlı kaşığı yedim. (Yarım saat bişey yemedim sonrasında )
Ben faydası olduğunu düşünüyorum.
Zaten polenle çörek otu mucizevi bi madde bence.
Hiçbir zararı yok netten araştırsan görürsün.
Hee bide kocişe 1 kaşık keçiboynuzunun pekmezini yedirdim yatmadan önce
İnşallah tüm isteyen bayanlar en kısa zamanda hamiş kalır. :Saruboceq:
kürleri uygulayalım mı gerçekten işe yarıyor mu??
sen denedin öyle mi hamiş kaldın minnoşumm...:1shok:
neleri denedin yazabilir msin:((((
:kahve:bende içim hemen...

ewet canım çörek otunun ne kadar faydalı olduğunu duymuştum hatta kara şifa diyorlar...ama benim derdime çare olcağını hiç bilmıyrdum..nasıl temin ediceğimi yazarmısn cnm ..incir kürü soğan kürü bunlar işe yarıyormu??bilmiyorumda ondan soruyorum minnoş...:uhm:

slm benimde idrar tahlilinde pozitif çıktı yalnız ultrosonda bebek görünmedi özele gittik doktor dış gebelik olabilir dedi kan testi yaptı sonuçları bilmiyorum ama çok korkuyorum.

Canım çörek otu bildiğimiz marketler de var, susama benziyo hani siyah renkli
İncir kürünü soğan kürünü denemdim, çalıştığım için üşeniyom onları yapmaya
Bu arada ben düşük yaptım güzelimsenağlama
ewet canım çörek otunun ne kadar faydalı olduğunu duymuştum hatta kara şifa diyorlar...ama benim derdime çare olcağını hiç bilmıyrdum..nasıl temin ediceğimi yazarmısn cnm ..incir kürü soğan kürü bunlar işe yarıyormu??bilmiyorumda ondan soruyorum minnoş...:uhm:

Güzelim dış gebelik hakkaten korkulcak bi durum seni anlıyorum
Doktorun kan değerlerne bakmalı 2 günde bir, iki katına çıkmıyosa bi sorun var demektir.
Takibine dikkat edersen sorun yaşamazsın, doktorunla iyice konuş derim benŞeniz
slm benimde idrar tahlilinde pozitif çıktı yalnız ultrosonda bebek görünmedi özele gittik doktor dış gebelik olabilir dedi kan testi yaptı sonuçları bilmiyorum ama çok korkuyorum.

tebrikler cnm.bende geçen ay dış gebelik geçirdim ama tüplerim alınmadı.ilaçla düştü bebiş.doktorum 3ay snr hsg istedi ondan snr tekrar hamile kalabilirsin dedi ama ben yinede tekrarlamasından çok korkuyorum.bazen keşke ameliyatla tüpüm alınsa acaba dahamı iyi olurdu diyorum.ama yinede hayırlısı neyse o olsun.senin adına çok sevindim.inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın tatlım

Dış gebelik geçiren arkadaşlar sakın korkmayın
9 ay korunmasız ilişkiden sonra 10. ay hamile kaldım
Ben Şubat 2008 de açık ameliyat oldum ve sol tüpüm alındı
Doktorların dediğine göre tek tüple hamile kalma şansım %50 idi.
Zaten doktor gözünüzün içine baka baka öyle deyince bitiyo sizin için herşey :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ama sakın umudunuzu yitirmeyin Yüce Allah ol deyince oluyo işte
Darısı tüm bebiş isteyen anne adaylarına inş. :Saruboceq:

canım ya ne kadar güsel tebrik ederim RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn seni ve bebeğini korusunn...bende martta ameliyat oldum sağ tüpüm alındı geçen dr gittim zaten şansın yarı yarıya korunmayı bırak dedi
:çok üzgünüm: inşş bende o güzel haberi alırımm bi gün

cosmopoli Güzelim dış gebelik hakkaten korkulcak bi durum seni anlıyorum
Doktorun kan değerlerne bakmalı 2 günde bir, iki katına çıkmıyosa bi sorun var demektir.
Takibine dikkat edersen sorun yaşamazsın, doktorunla iyice konuş derim ben

cosmopoli kusura bakma yeni olduğumdan alıntı yapamadım ilgin için çok teşekkür ederim cnm allaha şükür testlerde bir sorun çıkmadı şu an 10 hafta 2 günlük hamileyim ve bebeğim doktorların dediğine göre sağlıklı şimdilik

Back