• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D dimer testi

Tekka

🦐🦐🦐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2021
140
277
18
Merhabalar... Hemen konuya gireyim... Carsamba sabahi siddetli sol baldir agrisiyla uyandim... Gecmeyince acile gittim.... D dimer tahlili yaptilar .... 1.57 cikti.... damarda pihtidan suphelendiler..Ultrason cektiler bacagima... Ufak tefek bir seyler var ama iyi dediler... Bu kas agrisi olabilir deyip agri kesici verip gonderdiler.. gecmeyince bu sabah tekrar gittim.... Bu seferde fibromilyaji dediler.... D dimer yuksekligi sordum tekrar tahlil vereyimmi dedim.. yok okadarda yuksek degil ondan birsey olmaz dediler.... Anlamadim yani... Basina bu durum gelen varmi...d dimer yuksek cikip bir sorun yasamayan...

Korona olduğumda benim yüksek çıkıyordu
Ama herhangi bi ultrason filan çekilmedi
Kan sulandırıcı iğne kullanmıştım bi süre
Sonra tekrar bakıldı mı hatırlamıyorum

Korona olduğumda benim yüksek çıkıyordu
Ama herhangi bi ultrason filan çekilmedi
Kan sulandırıcı iğne kullanmıştım bi süre
Sonra tekrar bakıldı mı hatırlamıyorum
Cevabiniz icin tesekkur ederim... Ben koronada gecirmedigim bildigim kadariyla... Acaba kac cikiyordu degeriniz... Hatirliyormusunuz...

Her laboratuvarın sonuç aralığo farklı sanırım
Ama son yaptırdığım testte normal aralık 80-500 arasıyken benim 900müş mesela

Benim de annem covid gecirince d dimeri yükselmisti ve kan sulandirici igne verdiler. Bizim tahlil sonucunda referans araligi 0-500 olmasi gerekirken 1120 cikmisti.

Merhabalar... Hemen konuya gireyim... Carsamba sabahi siddetli sol baldir agrisiyla uyandim... Gecmeyince acile gittim.... D dimer tahlili yaptilar .... 1.57 cikti.... damarda pihtidan suphelendiler..Ultrason cektiler bacagima... Ufak tefek bir seyler var ama iyi dediler... Bu kas agrisi olabilir deyip agri kesici verip gonderdiler.. gecmeyince bu sabah tekrar gittim.... Bu seferde fibromilyaji dediler.... D dimer yuksekligi sordum tekrar tahlil vereyimmi dedim.. yok okadarda yuksek degil ondan birsey olmaz dediler.... Anlamadim yani... Basina bu durum gelen varmi...d dimer yuksek cikip bir sorun yasamayan...
D dimer durduk yere yükselmez. Yakin zamanda covid gecirdiyseniz ya da operasyon gecirmisseniz sorgulanır. Ayrica değer cok anormal değil

D dimer durduk yere yükselmez. Yakin zamanda covid gecirdiyseniz ya da operasyon gecirmisseniz sorgulanır. Ayrica değer cok anormal değil
Tesekkur ederim cevabiniz icin kovit bilmeden gecirdiysem ... Bilemiyorum... Ama kasim ayinda sezeryan oldum... Deger yuksek degilmi .. korkmamalimiyim...

Benim de annem covid gecirince d dimeri yükselmisti ve kan sulandirici igne verdiler. Bizim tahlil sonucunda referans araligi 0-500 olmasi gerekirken 1120 cikmisti.
Bana baslamadilar iste ... 0-5 yaziyor deger araligi ... Benimki 1.57 cikti

Tesekkur ederim cevabiniz icin kovit bilmeden gecirdiysem ... Bilemiyorum... Ama kasim ayinda sezeryan oldum... Deger yuksek degilmi .. korkmamalimiyim...
Kasım ayından cok gecmis ,sizin d dimerlik işiniz yok ,zaten ultrasonla da bakılmış ,değer de yüksek değil

Merhaba nasıl oldunuz acaba benimde d dimer. 0.73 çıktı değer dışı olduğundan korktum bişi var mıdır sizce

Back
X