Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dusuk yaptim ve doktorum bu ilaci verdi icerde kalan pihtilari kurtaja gerek kalmadan atayim diye.kullanan varsa deneyiminizi yazarmisiniz.
Canım ben onu 2 hafta önce kürtajdan 1 gece önce kullandım. Hem rahim ağzı açılsın hem de operasyon kolay olsun diye idi.
icince kanama basladimi peki
Canım 3 tane vermişti doktor bana gece 3 te alttan koydum bir tane ondan bir saat sonra kanama başladı. Sonra gece 6 da yani 3 saat sonra ikinciyi alttan koydum ondan sonra bayağı bir kanama oldu bir o kadar da ağrı. Sonra sabah olunca 8.30 da dil altına koydum gidip, kürtaj oldum.
nasil yani hem fitil gibi hemde hap gibi mi?
O hap olan canım vajinadan da yerleştirilebiliyor canım.
suan orucum.yarin sabah icmeyi dusunuyorum
Oruçtan yarın iç. Yalnız rahmin tamamen boşalır mıymış canım? Allah yardımcın oldun inş
hic bilmiyorum canim.yasicam ve gorcem rahim bosalcakmo bosalmiccakmi
Allah yardımcın olsun canım.
Cytotec ilaç ile sağlam gebelik durduruluyor mu? Bu ilaç anneye düşükten başka zarar vermez mi ? Ya da bebek düşmeyip sakat kalabilir mi?
Cok uzun zaman olmis ama bende kirtaj oldum iceride bi parca kalmis onuda bu ilacla dusurebilirz belki dedi 9 tane ilac verdi sabah ogle aksam ama nasil kullanicagimi soylemedi su ile yuttum bende siz nasil kullanmistinizdusuk yaptim ve doktorum bu ilaci verdi icerde kalan pihtilari kurtaja gerek kalmadan atayim diye.kullanan varsa deneyiminizi yazarmisiniz.
Bu ilacin satışı yasak kullanacagimiz kadarini hastaneden tableti keserek veriyorlarBu ilac bana acil lazim elinde olan varsa nolur verebilir mi. Yada doktor yazar mi mide icin istesem.?