• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CYTOTEC dusuk ilaci KULLANAN VAR Mİ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MEYRAAAAA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
647
6
38
dusuk yaptim ve doktorum bu ilaci verdi icerde kalan pihtilari kurtaja gerek kalmadan atayim diye.kullanan varsa deneyiminizi yazarmisiniz.

dusuk yaptim ve doktorum bu ilaci verdi icerde kalan pihtilari kurtaja gerek kalmadan atayim diye.kullanan varsa deneyiminizi yazarmisiniz.

Canım ben onu 2 hafta önce kürtajdan 1 gece önce kullandım. Hem rahim ağzı açılsın hem de operasyon kolay olsun diye idi.

icince kanama basladimi peki

Canım 3 tane vermişti doktor bana gece 3 te alttan koydum bir tane ondan bir saat sonra kanama başladı. Sonra gece 6 da yani 3 saat sonra ikinciyi alttan koydum ondan sonra bayağı bir kanama oldu bir o kadar da ağrı. Sonra sabah olunca 8.30 da dil altına koydum gidip, kürtaj oldum.

Canım 3 tane vermişti doktor bana gece 3 te alttan koydum bir tane ondan bir saat sonra kanama başladı. Sonra gece 6 da yani 3 saat sonra ikinciyi alttan koydum ondan sonra bayağı bir kanama oldu bir o kadar da ağrı. Sonra sabah olunca 8.30 da dil altına koydum gidip, kürtaj oldum.

nasil yani hem fitil gibi hemde hap gibi mi?

Cytotec ilaç ile sağlam gebelik durduruluyor mu? Bu ilaç anneye düşükten başka zarar vermez mi ? Ya da bebek düşmeyip sakat kalabilir mi?

Cytotec ilaç ile sağlam gebelik durduruluyor mu? Bu ilaç anneye düşükten başka zarar vermez mi ? Ya da bebek düşmeyip sakat kalabilir mi?

Bu ilaç aslında mide ilacı ama bir tane içmeniz bile bebeğin kalbini durdurur. düşüğe sebep oluyor. böyle bir etkisi var. çok şükür ki devletimiz var olsun artık reçetesiz satılmıyor. çok sakıncalı bir ilaç . kötü amaçlı kullananlar vardı.

Cok uzun zaman olmis ama bende kirtaj oldum iceride bi parca kalmis onuda bu ilacla dusurebilirz belki dedi 9 tane ilac verdi sabah ogle aksam ama nasil kullanicagimi soylemedi su ile yuttum bende siz nasil kullanmistiniz

bu haplar yasak değil mi doktor nasıl verebiliyor? Kürtaj olmak istemiyorum bu hapları nereden bulabilirim biliyor musunuz?

Bende o ilacdan var isteyen olur ise hesap bırakıyorum msj atmaniz yeterli .. instgramdan yazın yeter

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ben hesabını bulamadım ilaca ihtiyacım var ya burdan ya da dilarakus5 hesabım oradan ulaşırsan çok sevinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X