• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cyclo progynova Kullanıp Hamile Kalan Varmı?

Cyclo hormonlari.duzenliyo
Ben.kullaldim 1 ay.sonraa 2 ay klomen kullandim rahim filmi cekildi o.iki.ay ici.dee hamile kaldimm

polikistik over Sendromu olan cyclo progynova kullanıpta hamile kalan varmı ?
1 erkek çoban çökerten otu kaynatıp içeçek (1 bardak )2 günde 1
2 erkek ve bayan adet bitiminde yakı bandı yapıştıracak (bele )2 gün kalacak
3 adet bitince 7 gün sonra 7 gün boyunca bir fincan konyak içeçek
4 konyak ilişkiden 4 saat önce içilecek
5 konyak içince hemen ardından her gün bir adet çiğ yumurta içilecek
6 sperm kalitesi için bir gün arayla ilişkiye girilecek
7 ilişki sonrası ayaklar 20 dk havada kalacak
8 ilişki den 1 saat öncesi duş alınmayacak
9 ilişkiden 10 saat sonrası duş alınmayacak
10 bayanlar ayaklarını ve belini olabildigince sıcak tutacak
11 ayak için ısı bandı uygulanabilir
12 oral (ağız) yoluyla birliktelikten kaçını

Me güzel ben tüp bebekle hamıle kaldım dusuk oldu pcoyum adet olmadım dıe verdı ıns bende hamıle kalırım
1 erkek çoban çökerten otu kaynatıp içeçek (1 bardak )2 günde 1
2 erkek ve bayan adet bitiminde yakı bandı yapıştıracak (bele )2 gün kalacak
3 adet bitince 7 gün sonra 7 gün boyunca bir fincan konyak içeçek
4 konyak ilişkiden 4 saat önce içilecek
5 konyak içince hemen ardından her gün bir adet çiğ yumurta içilecek
6 sperm kalitesi için bir gün arayla ilişkiye girilecek
7 ilişki sonrası ayaklar 20 dk havada kalacak
8 ilişki den 1 saat öncesi duş alınmayacak
9 ilişkiden 10 saat sonrası duş alınmayacak
10 bayanlar ayaklarını ve belini olabildigince sıcak tutacak
11 ayak için ısı bandı uygulanabilir
12 oral (ağız) yoluyla birliktelikten kaçını

Herkese günaydın. Pko olup cyclo progynova kullanıp hamile kalan var mı ? İlacın bitmesine bir kaç gün kala hamile kalmak mümkün mü bu durumda olan kimse var mı? İlacim biteli dört gün oldu dün adet oldum sandım lavaboya gidince ağrıdan ölüyordum bugün hiçbirşey yok anlamadım birşey :110: yardım edin lütfen

. Pko olup cyclo progynova kullanıp hamile kalan var mı ? İlacın bitmesine bir kaç gün kala hamile kalmak mümkün mü bu durumda olan kimse var mı? İlacim biteli dört gün oldu dün adet oldum sandım lavaboya gidince ağrıdan ölüyordum bugün hiçbirşey yok anlamadım birşey :110: yardım edin lütfen[/QUOTE]

Erken menopoz icin kullanıyorum aybasi olunca 3. Gün dr. Gideceğim. Adet olmuyorum

. Pko olup cyclo progynova kullanıp hamile kalan var mı ? İlacın bitmesine bir kaç gün kala hamile kalmak mümkün mü bu durumda olan kimse var mı? İlacim biteli dört gün oldu dün adet oldum sandım lavaboya gidince ağrıdan ölüyordum bugün hiçbirşey yok anlamadım birşey :110: yardım edin lütfen
[/QUOTE]

öyle kalan cok insan var ecrinecrin. kaç yasındasın?

Bende bu hapı adet olamadığım için kullanıyorum. Erken menopoz deniliyor. Adet olmak için kullanan var mı??

Selam bu ilaci kullandim ve kullandigim ay hamile kaldim.ben 30 yasindayim.ve dr menopoz baslangici demisti.2.gebeligim bu benim kizom 3.5 yasinda ve neredeyse dogru duzgun korunmamistik.bana klomen verdi catlatma yapti.yumurtalarin tembel buyumuyor dedi.daha sonra yumurta buyutme ignesi yapacam dedi o ay esimle aram bozuktu ve ben arrik ara vermek istedigimi soyledim dr a.oda bu ilaci verdi adet duzenleyici olarak.o ay 1 defa esimle birlikte oldum ve hamile kaldim simdi 18 hf gebeyim.kafadan cikarip rutin hayatina bakinca oluyormus.denemeni tavsiye ederim.
Cyclo Progynova kullanırken hamile kalan varmış ,işte canlı örnek👆

Back