Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
polikistik over Sendromu olan cyclo progynova kullanıpta hamile kalan varmı ?
Merabaaa.abla.bana.cevp yazarmisin.-.-ben.23 yasinday.1.sene cocuk.olmadiii...bana cyclo hapini verdiii daha.once.progestan.kullaniyodum inu.birak.dediii bu.hapi kullan dedi ...dgum kontrol.hapi.defil.dediii...hamile.kalmana.yardimci olur dediii.sizzz.bu.hapiii.kullandginizzz.zamnmiiydiiiSelam bu ilaci kullandim ve kullandigim ay hamile kaldim.ben 30 yasindayim.ve dr menopoz baslangici demisti.2.gebeligim bu benim kizom 3.5 yasinda ve neredeyse dogru duzgun korunmamistik.bana klomen verdi catlatma yapti.yumurtalarin tembel buyumuyor dedi.daha sonra yumurta buyutme ignesi yapacam dedi o ay esimle aram bozuktu ve ben arrik ara vermek istedigimi soyledim dr a.oda bu ilaci verdi adet duzenleyici olarak.o ay 1 defa esimle birlikte oldum ve hamile kaldim simdi 18 hf gebeyim.kafadan cikarip rutin hayatina bakinca oluyormus.denemeni tavsiye ederim.
polikistik over Sendromu olan cyclo progynova kullanıpta hamile kalan varmı ?[/QUO
Merhaba ben yenipolikistik over Sendromu olan cyclo progynova kullanıpta hamile kalan varmı ?
Merhaba bende kullanıyorumpolikistik over Sendromu olan cyclo progynova kullanıpta hamile kalan varmı ?
polikistik over Sendromu olan cyclo progynova kullanıpta hamile kalan varmı ?[/QUOmerhaba ben yeni üye oldum
Canim hamile kaldin mi acaba merak ediyorumAy merabalar kızlar bende kullaniorm bu ilacı progynova yi adet düzensizliği var 8 aylık evliyim korunmasz güzel ilişkimiz var Dr adet düzenleyin diye bu ilacı verdi hormon tembel calisiomus fakat son 2 adet hapım kaldı ama su 2 3 gündür midem çok bulanio ve arada başım donuo ilacın etkisi midir yoksa bebis mi :))