• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cyclo progynova Kullanıp Hamile Kalan Varmı?

Günaydın bende şuan kullanıyorum adetlerim düzene girmesi için fakat hamile kalındığını hiç duymadım doktorunuza sorun bence .

sadece basit bi adet düzenleyici imiş Ama Hiç Yumurtlamamışım bu ilacı kullandım sonra yumurtlama için kan testi yaptırmıştım Yumurtlaman 0 dedi :( :( :(

Benim ara kanamalarım vardı regl bitince 10-15 gün sonra yine geliyordu düzenlemek için vermişti ama gebe de kalabilirsin demişti korumuyor ilaç yanii ama ben kalmadım gebe ancak çok kullanılmıyor öyle aylarca regl düzene girince ya da hormonlar neyse sorun artık bırakılıyor heralde bir 3 ay falan kullanılabilir.

polikistik over Sendromu olan cyclo progynova kullanıpta hamile kalan varmı ?

3 ay kullandım hormonlarımda sıkıntı var malesef en son polikistik over olduğumu söyledi doktor . Ama hamile kalacağını söyleyemem bana hiç bi etkisi olmadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de 5 ay kullandim duzensiz adet gorme sebebiyle. Bir etkisini gormedim pko oldugumu ogrendim zaten sonrasinda.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam bu ilaci kullandim ve kullandigim ay hamile kaldim.ben 30 yasindayim.ve dr menopoz baslangici demisti.2.gebeligim bu benim kizom 3.5 yasinda ve neredeyse dogru duzgun korunmamistik.bana klomen verdi catlatma yapti.yumurtalarin tembel buyumuyor dedi.daha sonra yumurta buyutme ignesi yapacam dedi o ay esimle aram bozuktu ve ben arrik ara vermek istedigimi soyledim dr a.oda bu ilaci verdi adet duzenleyici olarak.o ay 1 defa esimle birlikte oldum ve hamile kaldim simdi 18 hf gebeyim.kafadan cikarip rutin hayatina bakinca oluyormus.denemeni tavsiye ederim.

Selam bu ilaci kullandim ve kullandigim ay hamile kaldim.ben 30 yasindayim.ve dr menopoz baslangici demisti.2.gebeligim bu benim kizom 3.5 yasinda ve neredeyse dogru duzgun korunmamistik.bana klomen verdi catlatma yapti.yumurtalarin tembel buyumuyor dedi.daha sonra yumurta buyutme ignesi yapacam dedi o ay esimle aram bozuktu ve ben arrik ara vermek istedigimi soyledim dr a.oda bu ilaci verdi adet duzenleyici olarak.o ay 1 defa esimle birlikte oldum ve hamile kaldim simdi 18 hf gebeyim.kafadan cikarip rutin hayatina bakinca oluyormus.denemeni tavsiye ederim.
Merabaaa.abla.bana.cevp yazarmisin.-.-ben.23 yasinday.1.sene cocuk.olmadiii...bana cyclo hapini verdiii daha.once.progestan.kullaniyodum inu.birak.dediii bu.hapi kullan dedi ...dgum kontrol.hapi.defil.dediii...hamile.kalmana.yardimci olur dediii.sizzz.bu.hapiii.kullandginizzz.zamnmiiydiii

Ay merabalar kızlar bende kullaniorm bu ilacı progynova yi adet düzensizliği var 8 aylık evliyim korunmasz güzel ilişkimiz var Dr adet düzenleyin diye bu ilacı verdi hormon tembel calisiomus fakat son 2 adet hapım kaldı ama su 2 3 gündür midem çok bulanio ve arada başım donuo ilacın etkisi midir yoksa bebis mi :))

Rabbim Herkeze tez zaman da şifa versin ben artık kulanmıyorum.. Doktor Değiştirdim Doktorumdan cok cok memnunum allah razı olsun.. Doktorum sayesinde hem maddi hem manevi cok memnunum.. Endokrin bölümüne Gitmeden sakın sakın direk Cocuk tedavisine başlamayın.. bağzı doktorlar ezbere ilaç veriyor güvenilir doktor olması şart.. 5 Mayıs ta Görüşmek üzere

Rabbim Herkeze tez zaman da şifa versin ben artık kulanmıyorum.. Doktor Değiştirdim Doktorumdan cok cok memnunum allah razı olsun.. Doktorum sayesinde hem maddi hem manevi cok memnunum.. Endokrin bölümüne Gitmeden sakın sakın direk Cocuk tedavisine başlamayın.. bağzı doktorlar ezbere ilaç veriyor güvenilir doktor olması şart.. 5 Mayıs ta Görüşmek üzere

arkadaşlar banada doktor bugün verdi bu ilacı fsh düşürmek için verdi kararsız kaldım kullanıp kullanmamakta

Ay merabalar kızlar bende kullaniorm bu ilacı progynova yi adet düzensizliği var 8 aylık evliyim korunmasz güzel ilişkimiz var Dr adet düzenleyin diye bu ilacı verdi hormon tembel calisiomus fakat son 2 adet hapım kaldı ama su 2 3 gündür midem çok bulanio ve arada başım donuo ilacın etkisi midir yoksa bebis mi :))
Canim hamile kaldin mi acaba merak ediyorum

Back