• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cyclo-progynova kullananlar

Busrayalcin

Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Geçen ay cyclo-progynova kullanmaya başladım pkos'um aynı zamanda. Dr bu ilacı verdi yumurtaliklarin tembel çalıştırır dedi 1. Paket bitti 5 gündür bitti adet de olabilirsin hamile de kalabilirsin demişti dr Sizce adet olsam ne zaman olurum hemen mi yoksa 1 hafta mi?

canım naptın adet oldun mu? ben de ilk kutumu iki gün önce bitirdim. ilk kez kullanıyorum.ben de beklemedeyim bakalım ne zaman adet olcam. ne adet belirtim var ne hamilelik :) kaç zamandır istiyoruz galiba üzerime sabır etmekten rehavet düştü :))

Merhaba aranıza yeni katıldım. Banada o ilacı yazdı dr sana söylediklerini söyledi kalada bilirsin demişdi. Şimdi 10cu günündeyim sabırsızlıkla bekliyorum. Bir yumurtam benim boş çatladı döllenme olmadı orda kaldı düşmediği için yazmışdı . Regl düzenim normal. İnşallah doğru zaman ağustosdur

Merhaba aranıza yeni katıldım. Banada o ilacı yazdı dr sana söylediklerini söyledi kalada bilirsin demişdi. Şimdi 10cu günündeyim sabırsızlıkla bekliyorum. Bir yumurtam benim boş çatladı döllenme olmadı orda kaldı düşmediği için yazmışdı . Regl düzenim normal. İnşallah doğru zaman ağustosdur
Merhaba canım bende şuan bu ilacı kullanıyorum sağ ve sol tarafta iki tane kist gordu onun için verdi doktorum normal yumurtalık kistleri önemli değil dedi adetim 1 yada 2 günü gel tekrardan bakalım dedi bende bebek istiyorum tedaviye baslicam yumurta büyütme ve çatlatma ama kistin olduğu için önce bu hapı kullanmamı söyledi .senin şuan durum ne nasılsin ilacın yan etkileri oldu mu yumurtlaman her zamankinden erken oldumu mesela ?

Arkadaşlar merhaba öncelikle. Geçen ay cyclo-progynova kullanmaya başladım pkos'um aynı zamanda. Dr bu ilacı verdi yumurtaliklarin tembel çalıştırır dedi 1. Paket bitti 5 gündür bitti adet de olabilirsin hamile de kalabilirsin demişti dr Sizce adet olsam ne zaman olurum hemen mi yoksa 1 hafta mi?
Genelde 1 hafta içinde adet olunuyor ilaç bittikten sonra

Merhaba canım bende şuan bu ilacı kullanıyorum sağ ve sol tarafta iki tane kist gordu onun için verdi doktorum normal yumurtalık kistleri önemli değil dedi adetim 1 yada 2 günü gel tekrardan bakalım dedi bende bebek istiyorum tedaviye baslicam yumurta büyütme ve çatlatma ama kistin olduğu için önce bu hapı kullanmamı söyledi .senin şuan durum ne nasılsin ilacın yan etkileri oldu mu yumurtlaman her zamankinden erken oldumu mesela ?
1 ci kutu bitdi ağustostun 11i. Dr 7 gün içinde regl olucaksın dedi ve 2ci kutuya başlamam için 7 gün ara vermem lazım. Ayın 16sı yani kutu bitdikden 5 gün sonra regl oldm. Ayln 19 u 2ci kutuya başladlm şuan 8 ci gündeym 2ci,kutunun. Geçen ay hiç ağrım yoktu hormon verxiği için göğüs büyümesi falan vardı . Birde baş ağrım. Şimdi. 2 cu kutuda bel ağrlm var . Bende sağda aşılanma yaptırdım döllenme olmadğı için sağ taraf kist oldu . Şuan solda ağrıyor sağda . O yüzden kullanıyorm iilacı. Belim geçen defa ağrmıtordu ama şuan sanki kopucakmış gibi ağrıyor

Back
X