• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cyclo progynova Kullananlar Bir Bakın

maiesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
50
0
86
Merhaba,
Benim ilk defa adet kanamam uzun sürdü ve doktora gittiğimde bana bu ilacı verdi. Beyaz olanları kullanırken kanaman duracak dedi. rahimde çok hafif incelme olmuş.İlacı daha dün kullanmaya başladım fakat kanamam çok fazla arttı. Duracağına arttı. Kullanan arkadaşlarda nasılbir etki yaptı yazabilir misiniz? Kan kaybından ölecem diye korkuyorum.

Son düzenleme:
Canım, ben geçtiğimiz 2 ay boyunca kullandım. Şimdi 3. ayımdayım ve yine kullanıyorum. Adetin 5. günü başlatmıştı doktor,İlaç bitince 7 günlük ara verip ikinci kutuya başlanıyor. Bana adet düzensizliği için verdi doktor. Benim ezelden beri adet kanamam çok fazla olur, o yüzden de anemi var zaten.. Her neyse, kanamam fazla olduğu için ilk başlarda benim kanamayı azaltmadı, Ama adetlerim düzene girdi.. Gerçi ben o ilaçla beraber hayıt içmeye başladım, hayıt sayesinde miktarının azaldığını düşünüyorum ama sen yine de doktorka bir konuş canım.. :1:

ben 3 gün oldu kullanmaya başlayalı ve biraz azaldı. Umarım biter artık. 3 haftadır bu şekildeyim bıktım artık yaa.. bende anemi yok canım, ilk defa yaşıyorum zaten bu durumu bakalım 1 hafta içinde bitmezse tamamen tekrardan doktora gideceğim:43:

ben 3 gün oldu kullanmaya başlayalı ve biraz azaldı. Umarım biter artık. 3 haftadır bu şekildeyim bıktım artık yaa.. bende anemi yok canım, ilk defa yaşıyorum zaten bu durumu bakalım 1 hafta içinde bitmezse tamamen tekrardan doktora gideceğim:43:

Canım, moralini bozma.. Mutlaka düzelecektir. Doktora da mutlaka, bitse de bitmese de git.. Belki bir kaç ay daha kullanmanı isteyebilir doktor.. Ama eminim rayına oturacaktır.. Bu ilaç iyi bir ilaç, ben zararını görmedim. Her akşam yatmadan önce aldığım için de yan etkisini pek görmedim.. Umarım iyi haberlerini alırız.. Sevgiler :) :69:

iyileştim canım. kanamam bitti tamamen. ilaçlar bitince kontrole gel demişti doktor o zaman gideceğim. teşekkürler yorumun içinde :87:

Back