• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CYCLO-PROGYNOVA kullananlar bakarmisiniz acil

nagiss21

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
878
147
23
22
Arkadaşlar merhaba pcos hastasıyım duphaston la adet oluyorum son 5 aydır.
2 ocakta catlatma iğnesi oldum. Duphaston kullandim ama biteli 10 gün oldu hala adet olmadim bugun doktoruma gittim kan verdim negatif rahimde kalınlaşma var dedi sonra doktor da bu doğum kontrol hapını önerdi. Sorum şu bu hapı kullananlara gebeliğe engel mi doğum kontrol hapı sonuçta merak ettim kullananlar gebe kaldınız mi yorumlarmisiniz ?

2 ocakta catlatma iğnesi oldum. Duphaston kullandim ama biteli 10 gün oldu hala adet olmadim bugun doktoruma gittim kan verdim negatif rahimde kalınlaşma var dedi sonra doktor da bu doğum kontrol hapını önerdi. Sorum şu bu hapı kullananlara gebeliğe engel mi doğum kontrol hapı sonuçta merak ettim kullananlar gebe kaldınız mi yorumlarmisiniz ?
Ben şubat ayında kullanmıştım doktorum gebe kalma bu ay , bu ilaç gebe kalmamı engellemez ama şuanda hormonlarını düzenlemek için veriyorum demişti . Reglinin 2.3 günü gel ondan sonra gebelik düşünelim dedi

Ben yazın kullandım 2 sefer kurban bayramı sıraları 21 hap var kullanıyorsun 7 gün ara verip tekrar kullanıyorsun fsh 12 idi 8 e indi 2 ayda ama bıraktıktan sonra 16 ya çıktı daha önce hiç pco olduğunu söylemeyen doktorlar bu olaydan sonra pco görünümü var dediler ben ilaca bağlıyorum diğer herşey aynıydı bende böyle oldu diye sizde de olacak değil belki size faydası olur

Benim doktorum folikül kistlerim için vermişti bu ilacı ama ama doğum kontrol hapı değil bu. Östrojen ve progesteron içeren bir ilaç doğum kontrol için kullanılmıyo yani. Gebe kalmaya engel olmaz demişti bana da

Ben yazın kullandım 2 sefer kurban bayramı sıraları 21 hap var kullanıyorsun 7 gün ara verip tekrar kullanıyorsun fsh 12 idi 8 e indi 2 ayda ama bıraktıktan sonra 16 ya çıktı daha önce hiç pco olduğunu söylemeyen doktorlar bu olaydan sonra pco görünümü var dediler ben ilaca bağlıyorum diğer herşey aynıydı bende böyle oldu diye sizde de olacak değil belki size faydası olur
Çok teşekkür ederim yorumun için

Back