kutu bittikten sonra 3 5 güne kadar adet olursunuz bazilari 3 gundende once bazilarida 5.gune kadar anca oluyormuşMerhabalar ben en son 16 ağustosta adet olmuştum sonra 20 gün bekledim belki gebelik çıkar diye ama çıkmadı doktor cyclo progynova verdi adetin sökülmesi için son 7 hapim kaldı ama daha adet olmadım acaba bitince mi oluyoruz yada kaç gün sonra adet olunuyor ben normalde tarlusal kullanıyordum böyle bisey olunca ilk defa bu ilacı kullanıyorm o yüzden sizden bilgi almak istedm
Teşekkür ederimkutu bittikten sonra 3 5 güne kadar adet olursunuz bazilari 3 gundende once bazilarida 5.gune kadar anca oluyormuş
On güne kadar olmazsan tekrar doktora gitArkadaşlar benim ilaç biteli 5 gün oldu ama adet olmadım neden acaba
Tmm teşekkür ederim normalde en geç 5 güne olunuyo diyorlardı ama ben olmayınca merak ettimOn güne kadar olmazsan tekrar doktora git
Bu ilacı ne için kullanıyorsunuz sorununuz mu vardıMerhabalar ben en son 16 ağustosta adet olmuştum sonra 20 gün bekledim belki gebelik çıkar diye ama çıkmadı doktor cyclo progynova verdi adetin sökülmesi için son 7 hapim kaldı ama daha adet olmadım acaba bitince mi oluyoruz yada kaç gün sonra adet olunuyor ben normalde tarlusal kullanıyordum böyle bisey olunca ilk defa bu ilacı kullanıyorm o yüzden sizden bilgi almak istedm
Hayır sorunum yoktu sadece adetim gecikti 20 gün falan test yaptm negatif çıktı kontrole gittim ultrasonda gebelik yok dedi kan verdm kanda negatif çıkınca adet söktürücü olarak bunu verdi ama daha adet olmadım ilaç biteli 6 gün oldu bugünBu ilacı ne için kullanıyorsunuz sorununuz mu vardı
Anladım canım tarlusal verse olurdun galıbaHayır sorunum yoktu sadece adetim gecikti 20 gün falan test yaptm negatif çıktı kontrole gittim ultrasonda gebelik yok dedi kan verdm kanda negatif çıkınca adet söktürücü olarak bunu verdi ama daha adet olmadım ilaç biteli 6 gün oldu bugün
Evet normalde hep onu verirdi ilk defa bunu kullandım bende 21 tane var içinde hergun bi tane olarak içtim ama olmadım işte napsam bilmiyorm ki beklesem mi daha baya uzun süre oldu çünkü en son 2 ay önce olmuştum 16 ağustostu son adetmAnladım canım tarlusal verse olurdun galıba
Bencee doktora görülmelisinEvet normalde hep onu verirdi ilk defa bunu kullandım bende 21 tane var içinde hergun bi tane olarak içtim ama olmadım işte napsam bilmiyorm ki beklesem mi daha baya uzun süre oldu çünkü en son 2 ay önce olmuştum 16 ağustostu son adetm
Ben de kullanıyorum kutu bittikten 5 gün sonra adet oluyorum adetimin 2. Günü de tekrar başlıyorum ilaca 7 gün ara vermiş tekrar başlamış oluyorumMerhabalar ben en son 16 ağustosta adet olmuştum sonra 20 gün bekledim belki gebelik çıkar diye ama çıkmadı doktor cyclo progynova verdi adetin sökülmesi için son 7 hapim kaldı ama daha adet olmadım acaba bitince mi oluyoruz yada kaç gün sonra adet olunuyor ben normalde tarlusal kullanıyordum böyle bisey olunca ilk defa bu ilacı kullanıyorm o yüzden sizden bilgi almak istedm
Kanama miktarında degısıklık oluyormuBen de kullanıyorum kutu bittikten 5 gün sonra adet oluyorum adetimin 2. Günü de tekrar başlıyorum ilaca 7 gün ara vermiş tekrar başlamış oluyorum
Hayır değişiklik olmuyor herzamanki seviyede kanamam oluyor ne az nede çokKanama miktarında degısıklık oluyormu
Bugün adet oldum sonundaBen de kullanıyorum kutu bittikten 5 gün sonra adet oluyorum adetimin 2. Günü de tekrar başlıyorum ilaca 7 gün ara vermiş tekrar başlamış oluyorum
Merhabalar ben en son 16 ağustosta adet olmuştum sonra 20 gün bekledim belki gebelik çıkar diye ama çıkmadı doktor cyclo progynova verdi adetin sökülmesi için son 7 hapim kaldı ama daha adet olmadım acaba bitince mi oluyoruz yada kaç gün sonra adet olunuyor ben normalde tarlusal kullanıyordum böyle bisey olunca ilk defa bu ilacı kullanıyorm o yüzden sizden bilgi almak istedm
Ben ilacı bitirdim dün 7. Gündü oldum sonundacanım bende 2 kutu kullandım ilacın bittiği ertesi gün veya engeç 2. günü oluyordum ve kanamm normalden daha fazlaydı
Kanamayı arttırdı mıcanım bende 2 kutu kullandım ilacın bittiği ertesi gün veya engeç 2. günü oluyordum ve kanamm normalden daha fazlaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?