• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cyclo-progynova kullananlar bakabilir mi?

zehrabaltali77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
42
3
1
27
Herkese merhabalar ben son birkaç aydır düzensiz adet gördüğüm için doktora gittim ve bana cyclo-progynova adlı ilacı verdi ben bu ilacı kullandığım sırada önceki adetimden iki gün sonra korunmasız ilişkiye girdim fakat geri çekme oldu şimdi cyclo-progynova hapı bitti dört gün oldu benim çok hafif kahverengi akıntım var adet olmuş mu oluyorum anlayamadım daha fazlamı kan gelmesi gerekirdi normali mi böyle?

Aynı durumu bende yaşadım bu ilacı kullandıktan sonra ilk adet günümde kahverengi leke geldi ve bu durum 3-4 gün sürdü sonrasında adet başladı sadece 2 gün.

Aynı durumu bende yaşadım bu ilacı kullandıktan sonra ilk adet günümde kahverengi leke geldi ve bu durum 3-4 gün sürdü sonrasında adet başladı sadece 2 gün.
Yüreğime su serptin ya çok teşekkür ederim normaldir o zaman bu sen bu ilacı kaç ay kullanmıştın doktor bana bir aylığına verdi sence devam etmeli miyim tam düzene oturması için

Ben de bir ay kullandım kistim vardi bir ay sonunda adetin ikinci günü muayeneye gittim kist erimiş hormonlar düzelmiş. Bu kez de turlusal di yanlış hatırlamıyorsam öyle bir ilaç verdi. Isterseniz doktorunuza danışın

Ben de bir ay kullandım kistim vardi bir ay sonunda adetin ikinci günü muayeneye gittim kist erimiş hormonlar düzelmiş. Bu kez de turlusal di yanlış hatırlamıyorsam öyle bir ilaç verdi. Isterseniz doktorunuza danışın
Ben tarlusalı bundan önce kullandım adet görmek için o ilaç bittikten dört gün sonra çok ağır bir şekilde adet oldum fakat şimdi bu ilaç biteli dört gün oluyor işte çok hafif kanamam var üstüne görme olabilir mi falan diye korktum umarım değildir

Ben bu ilaçtan sonra doktora gittiğimde gebelik testi yaptı bana sonuçta bu ilaç doğum kontrol hapı değil içiniz rahat etsin isterseniz eğer test yapın

Ben bu ilaçtan sonra doktora gittiğimde gebelik testi yaptı bana sonuçta bu ilaç doğum kontrol hapı değil içiniz rahat etsin isterseniz eğer test yapın
Canım sabahtan kahverengi akıntım vardı şuan baya kırmızı bir şekilde kanama oluyor sanırım adet oldum doğum kontrol için önerebileceğin bir ilaç varmı?

Back